Kolmapäeval Harju maakohtus algama pidanud istung jäi ära. „Täpsustan, et täna ei toimunud Harju Maakohtus kohtuistungit. Nimetatud informatsiooni kohtuistungite andmebaasis oli ekslik," selgitas hotelli esindaja advokaadibüroo Concordia vandeadvokaat Senny Pello.

Samas jäi advokaat kaasuse osas napisõnaliseks. „Kuivõrd tegemist on poolelioleva kohtuvaidlusega, siis ei ole võimalik kahjuks Teile ka Teie poolt soovitud täiendavat informatsiooni avaldada," kommenteeris ta Ärilehele napisõnaliselt.

Avalike andmete põhjal nõuab Gaida Miido oma hagis OÜ Kolm Õde vastu töölepingu ebaseadusliku lõpetamise hüvitist ja töötasu maksmisega viivitamise eest viivist.

Tüli Gaida Miido ja tema endise tööandja vahel ulatub OÜ Kolm Õde juhatuse liikme, Advokaadibüroo Luberg & Päts vandeadvokaadi Tanel Mällase sõnul aega, mil hotelli omanikuks oli pankrotistunud hollandlasest hotelliärimees Johannes Hendrikus Wientjes.

„Kõik selle hagi tinginud sündmused toimusid enne, kui minust juhatuse liige sai, seetõttu ei ole mulle kõik tagamaad ka täpselt teada,“ ütles Ärilehele Mällas, kes eelistas jätta selgituste andmise OÜ-d Kolm Õde esindavale advokaadile.

Käesoleva aasta juuni alguses sai Tallinna vanalinnas asuva luksusliku hotelli Kolm Õde uueks omanikuks endise politseikomissari Veiko Kulla ettevõte Petramark OÜ. Äripäev kirjutas toona, et Kolme Õe omanikuvahetuse põhjused võivad olla senise omaniku, hollandlasest hotelliärimehe Johannes Hendrikus Wientjesi makseraskused ja võlavaidlused, mis päädisid 26.juunil ärimehe eraisiku pankroti väljakuulutamisega. OÜ Kolm Õde peamiseks tegevusalaks on märgitud toitlustus- ja majutustegevuse korraldamine ning suveniiride ja teenuste müük turistidele.