Selleks, et teid koju jõudes ei tabaks üllatus, et ka teistel pereliikmetel on tulnud pähe sama mõte – juua klaas veini või pitsike pudeli põhja jäänud konjakit –, tuleks soetada pudelit kaitsev kork Lock Stop.

Lock Stop on eriline pudelikork, mis lukustab pudeli samal põhimõttel, millega reisikohvrid lukku käivad. Süsteem on lihtne – vaja pole muud kui kolmekohaline numbrikood välja mõelda ning kork ongi kasutusvalmis.

Ligikaudu 350 krooni maksva korgi soetamise järel võite olla kindel, et ükski jook ei saa joodud teie teadmata, ning võib suisa juhtuda, et mõnikord ei saa te seda isegi juua – koodi ununedes jääb ka korgi omanik kuivale. Siis ei päästa muidugi muu kui murtud pudelikael.


Paranoilistele alkoholiomanikele annab Lock Stopi korki müüv netipood aga lisavõimaluse veelgi intensiivsema kaitse- ja turvapoliitika rakendamiseks. Juhul kui peres on uudishimulikud lapsed, kes siiski baarikapi ümber ringi armastavad luurata, et baarikapis olevaid lahtise korgiga jooke degusteerida, on vaja kasutada kavalamat tehnikat. Nimelt müüb Paramountzone.com-nimeline netipood ülitillukest veebikaamerat. Erinevalt paljudest teistest veebikaameratest on Digi Precision Mini kaamera pisem kui tikutops ning luuretehnika mõõdus masinat saab kinnitada kuhu iganes. Märkamatu jälgimisseadmega on võimalik tuvastada sündmuskohal toimunut piinliku täpsusega. Teisisõnu saavad kinnitatud või ümber lükatud kõik pereliikmete häid ja halbu harjumusi puudutavad detailid. Näha on ka see, kes keelatud kohas uudistamas käis või koguni midagi pintslisse pistis.

Luuretegevuseks piisab sellest, kui kümnetunnise vastupidavusega kaamera sündmuspaigale paigaldada ning film arvutisse salvestada. Niisiis saab hilisõhtuse seebiseriaali korduse asemel hoopis kadunud veinipudeli jälgi ajada. Kuigi see pisike kaamera maksab umbes 575 krooni, mis on kallim kui pudelikork, võiks silmas pidada seda, et kaamera valvab üksinda kõiki pudeleid, samas imekorgid peaks ostma igale pudelile eraldi.