Luukase Sihtasutuse nõukogu valis laureaadi viie nominendi seast, kelleks olid Maarja Küla ja selle juhataja Ly Mikheim, iluvõimlemistreener Janika Mölder,  SA Tallinna lastehaigla toetusfond, Vanalinna hariduskolleegiumi direktor Kersti Nigesen ning Eesti Mereturismi assotsiatsiooni asutajad Helle Hallika ja Sulev Roosma.

Täna Kadrioru kunstimuuseumis toimunud pidulikul tseremoonial kuulutati missioonipreemia laureaadiks 2007 Tallinna lastehaigla toetusfond.

"Nõukogu tegi oma otsuse pärast mitmekordseid kaalumisi, sest väärikaid valikuid oli mitu. Lastehaigla Toetusfond on ligemale 15 tegevusaasta jooksul hoolitsenud mitte ainult väikeste patsientide tervise eest, vaid olnud üheks eestvedajaks meie inimeste arusaamade ja hoiakute kujundamisel hoolivusest. Teha oma igapäevast ja väga tänuväärset tööd ning läbi selle muuta ühiskonda paremaks, on väärt tunnustust," kommenteeris nõukogu otsust Indrek Luukas.

Ühtekokku laekus konkursile 35 taotlust.

Aadu Luukase sihtasutus asutati käesoleva aasta juunis eesmärgiga toetada Eesti ühiskonna tasakaalustatud arengut ja rahva elukvaliteedi tõstmisele suunatud tegevust. Sihtasutuse põhikirjajärgne kapital on vähemalt üks miljon eurot, mille kasvikutest makstakse välja Missioonipreemia. Preemia suuruseks on üks miljon krooni.

Sihtasutuse nõukokku kuuluvad Indrek Luukas, Tõnu Kaljuste, Andres Keevallik, Sulev Loo, Hans H. Luik, Peep Mühls, Andres Root, Einar Soone, Urmas Sõõrumaa, Marika Valk ja Raivo Vare.