„Bussiga reisijate arvu jätkuv kasv näitab, et mullune kahe miljoni euro suurune investeering uutesse bussidesse on end igati õigustanud,“ ütles Lux Express Grupi juhatuse esimees Hannes Saarpuu ettevõtte teates.

Lux Expressi kolmanda kvartali käive kasvas rekordiliselt 3,7 miljoni euroni ehk 24 protsenti võrreldes eelmise aastaga, millest suur osa tuli Tallinn-Peterburi liinilt. Seejuures teenis ettevõte kasumit kokku 831 000 eurot, mis on 23 protsendi võrra suurem võrreldes mullusega.

„Suvine reisijate arvu kasv Peterburi liinil oli rekordiline ning annab alust eeldada, et aastavahetust tuleb Eestisse veetma varasemast tunduvalt rohkem Venemaa turiste,“ tõdes Saarpuu.
Praegu teevad Lux Expressi ja Simple Expressi bussid Tallinn-Peterburi-Tallinn suunal iga päev kokku 10 reisi. Riia-Peterburi liinil on päevas kolm väljumist mõlemal suunal.

Lisaks Tallinn-Peterburi ja Riia-Peterburi liinile kasvas üle kahe korra reisijate arv Vilnius-Varssavi liinil. „Leedu ja Poola vahel sõidavad sellest aastast täiesti uued bussid ja seoses suurenenud nõudlusega otsustasime suurendada ka reiside arvu,“ lisas Saarpuu.