Prike valiti välja 25 Euroopa riigi ettevõtte seast, teatas ettevõte.
„Prike on olnud väga hea koostööpartner ning seetõttu otsustasime Aasta Partneri auhinna anda just neile,“ põhjendas võitja valikut Diageo Europe’i tegevdirektor Gilbert Ghostine. „Kuna auhinna võitis Eesti ettevõte, siis traditsiooni kohaselt toimub järgmise aasta konverents Eestis,“ lisas Ghostine.

„Oleme tunnustuse üle äärmiselt uhked – tegu on joogi- ja alkoholimaailma tippsaavutusega,” ütles Prike Baltikumi juhatuse esimees Lauri Põldemaa. “Diageo partnerid on ka toodete saadikud, kes esindavad Diageo väärtusi ja äripraktikat. Oleme loonud endast joogieksperdi kuvandi kõigis kolmes Balti riigis ja soovime olla joogikultuuri esiedendajaks ka tulevikus, „lisas Põldemaa.

Prike teeb Diageoga koostööd alates 1996. aastast. Tiitel Aasta Partner antakse ettevõttele, kes on näidanud viimase aasta jooksul väga häid tulemusi kõikides valdkondades, s.h. turuosa kasv, brändide müügikasv, turunduskampaaniate edukus ning ettevõte sisemiste süsteemide ja protsesside areng.

Diageo iga-aastasel Partnerite Konverentsil osales seekord 25 edasimüüjat eri riikidest ning toimumiskohaks oli Limassol Küprose lõunaosas. Kokku jagati auhindu välja kümnes kategoorias.