1. Müügis oleva 3-toalise korteri omanik oli endise NSV Liidu lõunaosast pärit meesterahvas, kes oli kõrgharidusega ja rääkis head eesti keelt. Korterit tuli vaatama jutukas naisterahvas, kes muu hulgas mainis, et ka tema lapse isa on pärit samast piirkonnast. Peale korteriga tutvumist avaldas proua soovi, et tahab ühe öö selles korteris veeta, veendumaks, et lärmakaid naabreid ei ole. Kinnisvaramaakler palus neil seejärel omavahel telefoninumbrid vahetada, et sobiv öö kokku leppida. Paar päeva hiljem helistas aga korteri omanik maaklerile ja kurtis, et tema ei julge seda naist ööbima kutsuda, sest kardab, et naisterahvas ei soovi tegelikult korterit osta, vaid soovib hoopis temaga teist last. Nii see korter seekord müümata jäigi.

2. Kinnisvaramaakler oli kenale vanemale prouale korterit näitamas. Proua selgitas, et tema jaoks on oluline, et korteris oleks hea olla ja saaks hästi magada. Oli talvine aeg ja proual oli paks villane mantel seljas. Proua istus müüdavas korteris voodi peale ja ütles maaklerile, et viskab pikali ja vaatab, kuidas uni tuleb. Maakler sai prouale siiski läbi häda selgeks teha, et viisakas ei ole võõrasse voodisse, liiati üleriietes, pikali heita. Proua mõistis, aga korterit ei ostnud.

3. Müügis oli 70-aastase poissmehe talu. Iga kord, kui maakler kliendile maja näitamas käis, jalutas mööda keegi naabriproua, kellega kliendid sattusid rääkima elust sealkandis. Peale seda vestlust aga kõik huvilised kiirelt kadusid. Kui maakler hakkas asja lähemalt uurima, selgus, et proua väitis kõigile, et müüdavas majas kummitab. Maakler teavitas seepeale omanikku juhtunust ja selgus, et naabriproua on omaniku endine elukaaslane, kes oli väga vihane ja kibestunud lahkumineku peale ning soovis kätte maksta.

4. Mustvee lähedal on müügil maamaja koos kõrvalhoonetega. Vanem daam ja härra teatasid käesoleval südatalvel, et otsivad endale juba aastaid just sarnast maamaja, mis on Peipsi lähedal ja privaatne. Vanapaar lisas, et ostavad maja, mis neile esimesest hetkest südamelähedane oleks ja kus nad ennast hästi tunda saaksid. Seejärel uuris vanadaam, et kas nad saaksid maja suvel paariks nädalaks enda kasutusse. Maakler selgitas, et ostes võivad nad seal rohkemgi aega veeta kui ainult paar nädalat. Seejärel selgus aga, et paarike on ennegi maja otsides suvituskoha välja kaubelnud. Maakler sellesse lõksu siiski ei langenud.

5. Maakler sõitis Pepsi äärde kliendile müügis olevat maja näitama. Teise kinnisvaraettevõtte maakler kuulis sellest ja palus ka üks enda müüki tulev objekt sõbramehe poolest sealkandis ära pildistada. Kirjeldas umbkaudselt kuidas maja leida ja milline see välja näeb. Maakler jõudis juhatatud kohta ja asus hoolega kirjeldatud maja fotografeerima. Kui hooned olid peaaegu pildistatud ja maakler usinalt ümber tühja maja askeldanud, ilmus kohale võõras meesterahvas ja uuris, et mida te siin teete. Maakler ilusasti selgitas, et see maja tahetakse varsti maha müüa ja ta teeb fotosid, et seda müüki võtta. Mees hakkas selle peale naerma ja ütles, et tema on selle maja omanik ja tema küll ei tea, et ta maja müüa tahaks, aga kuna maakler tundub nii tore ja vahva ning pildid ka juba tehtud, võtab müügisoovi korral ühendust.

6. Maakler läks kenal tööpäeval ja pärastlõunasel ajal müüki võtma ühte Tartu korterit, milleks oli plaaninud tund aega. Korterisse jõudes oli aga üllatus suur, kui maaklerit oli ootamas rikkalikult söökidega kaetud laud ja valge viin. Korteromanik oli väga jutukas ja keeldumisega ei nõustunud. Alles peale kolme tunni möödumist ning hea ja parema maitsmist, suutis kinnisvaramaakler ennast suurte vabandustega välja saata. Viin jäi siiski joomata, aga toidud olid maitsvad.

7. Kinnisvaramaakler oli kenale paarile näitamas Tartus ahiküttega korterit. Edasi mindi ka õue korteriga kaasnevaid objekte vaatama. Naisterahvas leidis ühel hetkel õuel, et puukuuri küljes ripuvad suured jääpurikad ja täheldas mehele, et siin on järelikult soojustusega tõsised probleemid. Korter jäigi ostmata.

8. Kinnisvaramaakleriga võttis ühendust meesterahvas, kes soovis välja üürida ühte tuba oma korterist. Korteri uksel tervitas maaklerit liibuvas nahkkostüümis härra. Härra soovis korterikaaslaseks kindlasti naisterahvast. Korter oli 2-toaline ja üürile antav tuba oli läbikäidav. Kiirelt selgus, et härral on ka põnev hobi. Nimelt osutab ta naistele massaažiteenust. Ruum, kus protseduure läbi viidi, oli sisustatud ka "võimsa" tehnikaga. Kõlarite võimsust hakkas härra kohe ka agaralt demonstreerima. Kinnisvaramaakleril jäi kohtumisest aga oma arvamus ning ühtegi naissoost üürihuvilist ta sellesse korterisse viia ei julgenud.

9. Kinnisvarahindaja läks hindama korterit, milles elasid sotsiaalsete probleemidega inimesed. Hindajal on kohustus pildistada hinnatavaid objekte. Seisukord oli korteris halb ja seal elas mitmeid raskete terviseprobleemidega voodihaigeid inimesi. Nii tuligi hindajal mitmed korteri fotod teha, kus voodihaigel inimesel oli tekk üle pea tõmmatud, et saada korteri seiskorda iseloomustav pilt.

10. Maakler läks maamaja müüki võtma. Kohapeal majaga tutvudes selgus, et kinnistu omanik on määranud turuhinnast oluliselt kõrgema hinna. Maakler uuris, et millest selline hind tuleneb. Omanik seletab kenasti, et tema vanaema tegi majas asuvas ahjus hästi häid pirukaid ja seepärast on tegu väärt ahjuga, peabki hind ju kõrge olema.

11. Klient võttis ühendust kinnisvaramaakleriga, et ta soovib oma Tartu linnas paikneva krundi müügile anda. Krundi hinnaks küsis ta 4 miljonit krooni. Kui maakler uuris, et millest ülikõrge hind tuleneb, selgitas klient, et krundil on 4 omanikku ja igaüks neist soovib miljon krooni saada.