Starmani nõukogu esimees Gert Tiivas ütles, et Starman on Eestis olnud väga edukas ja selle edu ülekandmiseks uutele turgudele on vaja tuua juhatusse lisajõudu, luues uue, kõiki Balti riike hõlmava juhtimistasandi.

“Aivo Adamsoni mitmekülgne juhtimispagas ja varasemad kogemused loovad head eeldused Starmani edasiseks rahvusvaheliseks arenguks. Aivo koos tänase juhatusega moodustab tugeva meeskonna, kellel on kõik eeldused ja võimalused viia Starman oma valdkonna turuliidriks kõigis Balti riikides,” ütles Tiivas, lisades et nii Toomas Tiivel kui ka Paulius Dambrauskas jätkavad grupi juhtkonnas.

Adamsoni sõnul on Starman suurepärane ettevõte, millel on väga hea kasvupotentsiaal. “Oma olulisemate ülesannetena näen Starmani tänaste äritegevuste integreerimist Eestis ja Leedus ning edasise rahvusvahelise laienemise vedamist,” lausus Adamson.

 “Aivo tulek toob meie meeskonda lisajõudu ja kogemust, mis on vajalik kiire kasvu tagamiseks. Usun, et ees on ootamas põnevad ajad,” lisas Tiivel.

Aivo Adamson (50) töötas alates 2012. aastast kuni tänavu kevadeni Maanteeameti peadirektorina. Alates 1992. aastast töötas Adamson erinevatel ametikohtadel Swedbankis ja selle eelkäijas Hansapangas. Viimastel aastatel vastutas ta Swedbanki IT-süsteemide juhtimise eest Balti riikides ja Rootsis.

AS Starman on Eesti juhtiv telekommunikatsioonifirma, mille teenuseid kasutab iga kolmas Eesti kodu. Ettevõte pakub fiiberoptilise võrgu baasil televisiooni-, interneti- ja telefoniteenuseid ning edastab telepilti ka maapealse leviga digitelevisiooni ZUUMtv vahendusel, mis on kättesaadav 90% Eesti territooriumil. 1992. aastal tegevust alustanud Starman annab tööd 300-le inimesele.

Starmani ja Cgates’i müügitulu ulatus 2014. aastal kokku 50 miljoni euroni ja ettevõtete maksude ja kulumi eelne ärikasum (EBITDA) oli samal ajal 23 miljonit eurot. Ettevõtete teenused jõuavad Baltikumis kokku 860 000 koduni.