Linnaku ülejäänud osa haldab Technopolis Ülemiste AS, mille eesotsas on varem Ülemiste Cityt juhtinud Gert Jostov.

„Rainer on juba üle kahe aasta Mainori juhtimisega suurepäraselt toime tulnud, mistõttu tahame talle anda veel vastutusrikkama ülesande – alustada Targa Äri Linna seni arendamata osa rajamist,“ märkis ASi Mainor nõukogu esimees Ülo Pärnits. „Tema ülesandeks on hakata üles ehitama linnaku seda osa, mis lepingust Techopolisega väljapoole jääb. Stardipositsioon selleks on haruldane – täna on uue ettevõtte hallatav 21 hektariline osa laenuvaba. Senise Ülemiste City ärikontseptsiooni edukus kinnitab, et võimalused ootavad realiseerimist.“

Aunpu sõnul on tema esmaseks ülesandeks paika panna visioon ja kava, millisena soovitakse Ülemiste Cityt tulevikus näha. „Uut visiooni tahame avalikkusele tutvustada uuel aastal. Seejärel tuleb alustada läbirääkimisi linnaku arendamiseks vajamineva kapitali hankimiseks. Targa Äri Linna arendamine on investeerimismahukas ettevõtmine, mis eeldab võõrkapitali kaasamist. Meie eeliseks on laenuvaba kinnisvara ning soodne majanduskeskkond – häid projekte on vähe ja pankadel on soov laenu anda. Võimalik, et kaasame ka omakapitaliinvestoreid,“ lisas Aunpu.

Teine tähtsam ülesanne lähiajaks on korrastada üürimiskõlblikuks olemasolevaid nõukogudeaegseid tootmispindu, mille tänane seisukord ei võimalda neid välja üürida.

Rainer Aunpu on ASi Mainor juhatuse esimees alates 2008. aastast. Eelnevalt on ta töötanud Kalev Chocolate Factory ASis tootmise arendusjuhina (2006 – 2008), ASis ABB Elektrimasinate tehase kvaliteedijuhina (2002 – 2006) ja Madalpingesüsteemide tehase infosüsteemi- ning kvaliteedijuhina (1996 – 2002). Ta kuulub Rekman ASi, Askala OÜ, Doranova Baltic OÜ, Dvigatel-Energeetika Asi, Dvigatel Regital OÜ ja AS Mainor Ülemiste nõukogusse.