Leks peab läbirääkimisi Leedu seltsiga Ukio Draudimas

Leks Kindlustus pidas teisipäeval koostööläbirääkimisi Leedu kindlustusseltsiga Ukio Draudimas.

Leks Kindlustuse turundusjuht Pille Kaselo ütles, et Leks peab aktsiate ostmiseks läbirääkimisi kolme kuni nelja Leedu kindlustusseltsiga. Leks Kindlustuse juhatuse esimees Raul Kastan ütles, et kindlustusinspektsiooon pole Leksile veel andnud luba Leetu investeerimiseks ning seetõttu ei saa selts võimalikke eelläbirääkimisi kommenteerida.

Rootsi võimud keelasid reisijateveo Kapellskäri liinil

Rootsi meresõiduamet keelas reisijate transpordi Hansatee uuel Kapellskäri-Paldiski liinil, kirjutab Svenska Dagbladet.

Laeva Marine Evangeline meeskond ei saanud hakkama simuleeritud tulekahjuga, mille meresõiduameti inspektorid olid korraldanud, märgib Rootsi ajaleht. Meeskonnal oli probleeme omavahelise sidepidamisega ja häireolukorras võeti vastu ebakompetentseid otsuseid, kirjutas ajaleht.

Pühapäeval on uued tuletõrjeõppused, ütles Hansatee avalike suhete konsultant Malle Aleksius. "Kui siis on kõik hästi, siis on reisijateveoga ka kõik korras."

Laevas on kohti 50 reisijale, kuid nüüd tohib pardal olla ainult 12 reisijat.

Kaubamaja teenis üheksa kuuga 21,6 miljonit krooni

Tallinna Kaubamaja AS-i üheksa kuu puhaskasum oli konsolideeritud auditeerimata andmeil 21,6 miljonit krooni; kaubamaja realiseerimise netokäive oli samal ajal 372,3 miljonit krooni. üheksa kuuga täitis Tallinna Kaubamaja grupp 61,7 protsenti aasta 35 miljoni krooni suurusest kasumiprognoosist.

Fordimüüja Satwo läks pankrotti

Tartu linnakohus kuulutas oktoobri keskel Hansapanga avalduse alusel välja üle kahe aasta Lõuna-Eestis Fordi ametliku esindajana tegutsenud AS-i Satwo pankroti.

Satwo vastu on bilansi järgi umbes 6,5 miljoni krooni eest nõudeid, millest kate on umbes 3,5 miljonil kroonil, kuigi bilansi järgi on kõik nõuded kaetud. Satwo võlausaldajate esimene üldkoosolek on 5. novembril.

Tööstustoodangu müük kasvas 12 protsenti

Jaanuaris-septembris suurenes Eesti tööstustoodangu müük püsivhindades 12 protsenti võrreldes 1996. aasta sama perioodiga, teatas statistikaamet.

Töötleva tööstuse ettevõtted müüsid toodangut ligi 16 protsenti rohkem.

Baltic News Service