Ilmus esimene Baltimaade värviline telefonikataloog

TeleMedia Eestil valmis uus Tallinna ja Harjumaa telefonikataloog. See on esimene neljavärvitrükis telefoniraamat Baltimaades, mis on mõeldud eelkõige eraisikutele, ütles TeleMedia Eesti tegevdirektor Avo Anton.

Tallinnas ja Harjumaal on 154 000 Eesti Telefoni eraklienti, kes kõik saavad Eesti Telefoni teeninduskeskuste kaudu TeleMedia uue kataloogi tasuta. äriklientidele toimetab TeleMedia kataloogid ise kätte.

Leks Kindlustus tõusis viiendalt kohalt kolmandaks

Aasta esimese kvartali lõpuks oli Leks Kindlustuse turuosa kahjukindlustusturul kasvanud 9,59 protsendini, mille tulemusena tõusis kindlustusselts Eesti kahjukindlustusturul kolmandale positsioonile, ütles Leksi avalike suhete spetsialist Heikki Kirotar.

Eesti suurim kahjukindlustusselts on endiselt Eesti Varakindlustus, kellele kuulub 17,78 protsenti kahjukindlustusturust. Teisel kohal on ASA Kindlustus 14,96 protsendiga.

Eesti rõivatootjad Venemaal

11. ja 12. juunil toimub Moskva Eesti suursaatkonnas Eesti rõivatootjate esitlus. Eesti Kaubandus-Tööstuskoja korraldatud esitlusele sõidavad toodangut tutvustama aktsiaseltside Lembitu, Suva, Teaspon, Klementi, Elina, Baltika, Tallinna Moemaja jt esindajad.

Venemaa rõivatööstuse ekspertide hinnangul tasub venelasel, kes teenib pereliikme kohta rohkem kui 300 dollarit kuus, osta rõivad välismaalt, kus hinna ja kvaliteedi suhe on hoopis paremini tasakaalus kui Venemaal.

Soome alkoholipiirangud ei vastanud lepetele

Soome parlamendi eelmisel aastal vastu võetud otsus alkoholi sisseveo piiramise kohta Euroopa Liitu mittekuuluvatest riikidest võib olla vastuolus rahvusvaheliste kokkulepetega.

Euroopa Liidu komisjon on asunud selgitama, kas Soomel tuleb muuta Eestist ja Venemaalt sisseveetava alkoholi sisseveoeeskirju või mitte. Soome kehtestatud seadus keelab soomlastel alkohoolsete jookide tollivaba kaasatoomise kui nende viibimine Euroopa Liitu mittekuuluvates riikides vältab alla 20 tunni.

STT/ETA/Baltic News Service