Politsei leidis 45 piraattanklat

Politsei viis eelmisel nädalal koos tarbijakaitse- ja maksuametnikega läbi autokütuse hoiu- ja müügikohtade lauskontrolli ning leidis 45 kohas, et kauplemine toimus ilma vajaliku tegevusloata.

Kokku kontrollis politsei 400 objekti, keskendudes endiste ühismajandite tanklate baasil tegutsevatele väikemüügikohtadele, ütles politseiameti pressiesindaja.

Rakvere Lihakombinaadi poolaasta kahjum 2,8 miljonit

Rakvere Lihakombinaat lõpetas esimese poolaasta planeeritud 5,2 miljoni kroonise kahjumi asemel 2,8 miljoni kroonise kahjumiga.

Ettevõtte teatel oli kombinaadi esimese poolaasta käive 294,4 miljonit krooni, mis on 18 protsenti enam kui eelmise aasta samal perioodil.

Rakvere Lihakombinaadi juuni kasum oli 1,9 miljonit krooni ning käive 55,7 miljonit krooni.

Rakvere Lihakombinaat investeeris tänavu esimesel poolaastal 14,7 miljonit krooni, mis on 40 protsenti planeeritud investeeringutest.

Hüvitusfond laiendab HF Liisingu aktsiakapitali

Hüvitusfond laiendab augustis seoses äriregistrisse kandmisega HF Liisingu aktsiakapitali 10 miljoni kroonini, ütles HF Liisingu pearaamatupidaja Anu Leisalu. Praegu on HF Liisingu aktsiakapital miljon krooni.

Hansapank on asutamisest kaotanud 1,5 miljonit dollarit

Alates asutamisest on Hansapank erinevate pettuste, röövide, varguste ja lohakuste läbi saanud kahju ligikaudu 1,55 miljonit USA dollarit (22,7 miljonit krooni), kirjutab Hansapanga grupi uudisleht Contact.

Kahjud üksikuna käsitledes on suured, kuid panga teiste näitajatega võrreldes on tendents kahanev, märgib lehes panga sisekontrolli osakonna juhataja Aivo Adamson.

Eelmisel aastal kaotas Hansapank 366 000 dollarit (5,3 miljonit krooni), sellest ligi 267 000 dollarit (3,9 miljonit krooni) lohakuste läbi. 85 protsendi juhtumite puhul on tegu protseduuride eiramisega panga oma töötajate poolt, kirjutab Adamson. Seda võib vaadata kahte moodi - kui puhast lohakust või on hoopis protseduurid rumalad, lisab ta.

Baltic News Service