„Nii arendaja kui ehitaja on olnud antud projekti osas igati vastutulelikud – juba ehituse käigus võeti arvesse paljusid meie vajadusi ja soove, mistõttu oleme ka lõpptulemusega rahul,“ ütles maksu- ja tolliameti peadirektor Marek Helm.

Pikk otsing sobivateks ruumideks on Helmi sõnul viimaks jõudmas lõpusirgele ja põhjust on rahul olla. "Meie inimesed saavad viimaks tänapäevased ja spetsiaalselt meie vajadustele loodud töötingimused. Järgmise paari kuu jooksul loodame kõik seitse üle Tallinna asuvat kontorit Ülemiste Citysse ringi kolida ning usun, et lisaks positiivsele majanduslikule mõjule paraneb selle tulemusel koostöö meie inimeste ja osakondade vahel,“ rääkis Helm.

Ta lisas, et ühine büroohoone on olnud ootusena üleval juba aastast 2004, mil maksuamet ja tolliamet ühinesid. „Nüüd, kümme aastat hiljem, saab see siis lõpuks teoks.“

10-korruseline Ragnar Nurkse nimeline kolmiktorn on Ülemiste Citys seni suurim arendus.
"Ruumide vastuvõtmine selle ankurrentniku maksu- ja tolliameti poolt annab tunnistust sellest, et oleme projektiga edukalt toime tulnud,“ rääkis Technopolis Ülemiste ASi juhatuse esimees Gert Jostov. „Meie jaoks on leping nii suure ja väärika organisatsiooniga erakordne. See kasvatab linnaku töötajaskonda ning võimaldab linnaku väljaarendamist edaspidi olulises mahus jätkata. Maksu- ja tolliameti kasutusse jääb pool kogu 24 000 m² hoonest,“ ütles Jostov.

Suur osa kolmiktornist on tänaseks juba rendilepingutega kaetud, kuid enamik rentnikke valmistub hoonesse sisse kolima järgmise aasta alguses, mis suure tõenäosusega kasvatab siis Ülemiste City töötajate arvu kahekordseks, küündides 6000 töötajani.