Vaidluse sisu pooled kommenteerima ei nõustunud. "Seadusest tulenevalt ei saa maksu- ja tolliamet seda kindlasti mitte kommenteerida," ütles maksu- ja tolliameti avalike suhete juhi kohusetäitja Anne Osvet BNS-ile.

Ka kostjate esindaja vandeadvokaat Janno Kuusk ütles, et ei saa kahjuks poolelioleva kohtuvaidluse kohta kommentaare anda.

Multivara kuulub Krediidiinfo andmeil alates 2005. aasta veebruarist võrdsetes osades Siim ja Sulev Seppikule, kes on Keskerakonna riigikogu fraktsiooni aseesimehe Ain Seppiku pojad. Aastatel 2003–2005 oli Multivara kolmas osanik lisaks vendadele Seppikutele praegune Tallinna abilinnapea Deniss Boroditš.

Maksuameti ja Multivara vaidlus puudutab kolmanda isikuna OÜ-d Vexiro, mis kuulus aastail 2005–2008 ärimees Kristian Kesnerile.

Vexirole ja Multivarale kuulunud OÜ Hexanor ostis 2006. aasta jaanuaris Tallinnas Pärnu maanteel asuva ajakirjandusmaja AS-ilt Toompeamaja ligi 100 miljoni krooni eest ja müüs selle 2007. aastal 200 miljoni krooniga edasi Iirimaa kinnisvarafirmale Tiger Developments.

Seppikute esindaja Kuusk on ühtlasi advokaadibüroo Sirel & Partnerid partner. Praegu vandeadvokaat Jüri Sirelile kuuluva büroo asutas Krediidiinfo andmeil 1997. aastal Ain Seppik, kes lahkus omanikeringist 2004. aastal. Praegu büroos nõunikuna töötav Ain Seppiku poeg Siim Seppik oli büroo osanik aastail 2004–2006 ja juhatuse liige aastani 2010.