Hili Properties omab ja haldab rendipindu Lätis, Leedus, Eestis ja Maltal. Ettevõte keskendub äripindadele ja omab kontoriruume peamistes ettevõtluse piirkondades. Firmale kuuluvates hoonetes asuvad ka McDonald’s restoranid. McDonald’s restoranid kuuluvad Premier Capital omandusse, mis on teine Hili Ventures tütarettevõte.

Jaemüügikeskused majutavad kuni 30 regionaalset ja kohalikku üürnikku ning pakuvad rendipindu vahemikus 950 kuni 4150 ruutmeetrit. Enamik ruumidest on 100% hõivatud. Viis kompleksi asuvad Riia võtmepiirkondades, kaks Läti suuruselt teises linnas Daugavpilsis ning üks Tukumsi ja Aizkraukle linnas. Tukumsi linnas asub tööstuspark, kuhu kuuluvad suured laohooned, milles hoiustatakse majapidamistooteid, aiandustehnikat, tööriistu ja väikesemõõdulisi ehitusmaterjale.

Komplekside teised ankurrentnikud on supermarketid ja Baltikumis ning Põhja-Euroopas tuntud kiirtoidu ketid. Teised jaemüügiga tegelevad ettevõtted – apteegid, tervise- ja delikatesspoed, pangad ning kindlustusettevõtted – paiknevad supermarketite kõrval ja kasutavad eraldi sissepääsu või pood-poes kontseptsiooni.

“See tehing panustab Hili Properties kinnisvaraportfelli mitmekesisusse ja laiendab ettevõtte haaret Balti regioonis,” ütles Hili Properties juhataja Margrith Lutschg-Emmenegger. “See on meie jaoks suur võimalus. Omandatud kinnisvaral on suur potentsiaal ning investeeringud aitavad seda realiseerida.“

Hili Properties on Hili Ventures kinnisvaraga tegelev tütarettevõte, mille peakorter asub Maltal. Hili Ventures on tegev õli-, gaasi-, logistika-, tehnika- ja tehnoloogiavaldkondades ning teeb koostööd McDonald’s restoraniketi ja Apple’iga kolme tütarettevõte kaudu. Hili Ventures kontorid asuvad 12 riigis, kus töötab ühtekoku 3800 inimest. Ettevõtte partnered on CMA CGM, Hoffmann, Tranter, Terberg, IBM, Cisco, Microsoft, NCR, Lenovo.