Kontsern restruktureeris Apollo Grupi omandisuhet, mille käigus Margus Linnamäe ja Ivar Vendelini ühisettevõte UP Invest omandas kontrollosaluse Apollo Grupis.

“Apollo Grupil on ees agressiivne laienemine ja kasv nii Eestis kui ka teistes riikides, mille tulemusena on investeerimismahud suured. Seetõttu võtab investeerimisettevõte UP Invest tugevama rolli Apollo rahastamises, et kõik projektid saaksid realiseeritud. Lisaks vaatab Apollo Grupp ka aktiivselt turul ringi, eesmärgiga laieneda uutesse endale huvipakkuvatesse valdkondadesse. Apollo eesmärk on kasvada Baltikumi suurimaks meelelahutusettevõtteks,” kommenteeris UP Investi juhatuse ja Apollo Grupi nõukogu liige Sven Nuutmann.

Investeerimisettevõtte UP Invest omanikud on Margus Linnamäe (78%) ja Ivar Vendelin (20%).

Margus Linnamäe ostis 55% Apollo Groupist Vendelililt 2017. aasta sügisel. Sama aasta juulis ostis Ivar Vendelin 20 protsenti MM Grupi aktsiatest, kuhu kuuluvad Margus Linnamäega seotud ettevõtted, mille peale ütles Ekspress Grupi suuromanik Hans H. Luik, et Linnamäe mängib avalikkusega sõrmkübaramängu. "Ei ole kuidagi muljet jäänud, nagu Apollol oleks mõni suuromanik peale Margus Linnamäe. Võib-olla tahetakse see nüüd ära vormistada?" küsis Luik toona retooriliselt.