Sügisel hakkab eestlasi soojale maale sõidutama sootuks teise firma lennuk, kirjutab SL Õhtuleht.

Estouri korraldatud puhkusereis hilines 18. märtsil hilines lennukirikke tõttu tervelt 48 tundi. Ööl vastu 8. aprilli Tallinnast väljunud lennuk aga pidi rikke tõttu tagasi pöörduma. Airbusi kahest mootorist üks ütles Valga kohal üles ning Airbus naasis Tallinna. Pardaolijad kirjeldasid Tallinna naasmist kui hädamaandumist, mille ajal kõik reisijad jumalat palusid.

Air Memphisel on ajalehe andmetel keelatud lennata Suurbritannia ja Belgia õhuruumis, Prantsusmaal kehtib firmale maandumiskeeld.

Marhaba Toursi juht Margit Rebane-Pent lausub, et järgmisel hooajal ei soovi nad Air Mephise lennukeid kasutada. „Tahame, et vahendusfirma Concorde Service otsiks uue partneri, kelle lennukid on kindlamad.”

Estouri suhtekorraldaja Madlin Viil kinnitas, et aprilli lõpuni nad Air Memphisest ei loobu. Kuid pole võimatu, et äpardused sunnivad ka neid ümber mõtlema.

Estonian Airi pressiesindaja Epp Alatalu sõnas, et ühena võimalikest sihtkohtadest on sügisel kõne all Egiptus. „Kindlat lepingut ega plaani pole meil aga praegu välja pakkuda.”