Zuckerberg on võrreldes aasta algusega oma varandust kasvatanud 8 miljardi dollari võrra. Temast on sel aastal edukam olnud vaid Alibaba Groupi looja Jack Ma, kes on jõuliselt tõusnud rikkurite esisaja hulka, olles eilse seisuga 90. kohal kokku 12,6 miljardi dollariga. Enne 2014. aastat oli mehe varanduse suurus vaid 3,6 miljardit.

Zuckerberg on tabelis möödunud muuhulgas kasiinomagnaat Sheldon Adelsonist, kes on sel aastal varandust 4,6 miljardi võrra kaotanud. Seljataga on nüüd ka Google'i mees Larry Page ja Amazoni Jeff Bezoz.

Tema ees on veel vaid 13 nime. Kohe-kohe saab Mark kätte Liliane Bettencourti, kel on kokku 32,8 miljardit dollarit. Zucerbergil on hingetaga 32,7 miljardit. Käeulatuses on ka Waltonite perekond (Christy, Jim, Rob ja Alice), kes kõik tulevad talle selg ees vastu (vastavalt 37,6, 35,7, 34,8 ja 34,1 miljardi dollariga). Jim Walton on edetabelis kümnendal kohal. Seega esikümnesse võib Zuckerberg jõuda juba sel aastal.

Kaheksandal kohal asuva Ingvar Kampardi ning 7. paigal asuva Larry Ellisonini on veidi enam maad. Ellisoni vara väärtus on 44,9 miljardit. Siis toimub järgmine suurem hüpe ning Zuckerbergile vaatavad vastu vennad Kochid, kel mõlemal võrdselt 51,5 miljardit dollarit.

Amancio Ortega (4.) on sel aastal kaotanud 4,8 miljardit oma varandusest, kuid tal on endiselt alles 61,7 miljardit. Veidi enam, 65,8 miljardit, on Warren Buffettil, kellel on olnud samuti siiani hea aasta - ta on 5 miljardiga plussis. Carlos Slim on 79,9 miljardiga teisel kohal ning ta on plussis 6,1 miljardiga. Esikohal on juba mõnda aega olnud Bill Gates, kes on oma varanatukest kasvatanud aasta esimeste kuudega 5,5 miljardi võrra 84,1 miljardi dollarini.

Tehnoloogiasektoris on Zuckerberg kolmandal kohal Gatesi ja Ellisoni järel.

Pika puuga lööb aga Zuckerberg vanusega. Bloombergi indeksi kohaselt on vaid kolm miljardäri, kel vanust alla 40 aasta. Facebooki looja edestab siin Kolumbia kodanik Alejandro Santo Domingot (14,5 miljardit ja 73. koht) ning sõber (Facebooki kaaslooja) Dustin Moskovitzi (7,2 miljardit ja 193. koht).