„Kui te teate kedagi, kes teab kedagi, kes on väärt kandidaat saamaks heaks ekspordi müügijuhiks, siis palun saatke ta kindlasti kandideerima. Meie pakkumine on tõsine ja suunatud kõigile neile, kes tahavad tulevikus saada aktsepteeritud ja hästi tasustatud juhtideks Eesti eksportivates ettevõtetes,“ rääkis turundusekspert Anu-Mall Naarits.

„Pole oluline, mis ametikohal te täna töötate või olete hetkel hoopis tööotsija. Kui teil on kõrgharidus, rahvusvaheline kogemus ning võõrkeeled kenasti suus, siis tulge ja kandideerige vabale 25 juhtivale töökohale!“

Naarits märkis, et kuna täna on alles käimas ka ettevõtete värbamine samasse programmi, siis hakatakse inimesi ja ettevõtteid omavahel sobitama alles märtsikuus. Veebruar on ettenähtud värbamistegevusteks. „Loodame kokku saada vähemalt paarsada kvalifitseeruvat CV-d, kõiki neid inmesi tutvustame omakorda ettevõtetele. Kandideerijail endil saab olema võimalus enda mahamüümiseks ettevõtetele,“ lausus ta.

Pärast ettevõtete ja tulevaste ekspordijuhtide mestimist ja töölepingute allkirjastamist viib Marketingi Instituut läbi aastase ekspordikoolituse, mille läbinutele antakse ka maailmas tunnustatud Rahvusvahelise Ekspordi Juhtimise diplom, mis peaks nende inimeste šansse globaalsel tööjõuturul läbilöömiseks veelgi tugevdama, lisas Naarits.

Marketingi Instituut on 1993. aastal Soome suurima täiendkoolituse pakkuja MDC Grupp poolt loodud turunduse koolitus- ja konsultatsiooni ettevõte, mille aastal 2010 omandas OÜ Turundusproff.