Kahe müügi- ja teenindusettevõtte loomisega üritab Fiat oluliselt oma turupositsiooni Eestis laiendada. Sama eesmärki täidab ka Lancia kaubamärgi all Chrysleri populaarsete mudelite müügi alustamine tänavu suvel.

Autospiriti juhi Marko Viirandi sõnul saavad nad nüüd hakata oma Tallinna ja Tartu klientidele pakkuma täislahendust, lisades müüdavate autode valikusse Fiati tarbesõidukid kui ka Itaalia sõiduautode mudelivaliku eesotsas linnaautoga Fiat 500. Autospirit müüb praegu Tallinnas Subaru ja Chevrolet autosid ning Lõuna-Eestis sama nime all tegutsev eraldiseisev  ettevõte Autospirit Tartu Nissani, Kia ja Chevrolet sõidukeid. Viirand näeb suurt kasvuvõimalusi just kaubikute, väikebusside ja -veokite ning nn pirukaautode müügi vallas. „Eestis ühed enimostetud kaubikud Peugeot Boxer/Citroën Jumper on ju Fiat Ducato sõsarmudelid, mida toodetakse samal tootmisliinil Itaalias," rõhutab ta Fiati tarbesõidukite potentsiaali siinsel turul. 

Fiati suuremat kohalolekut täiendab ka Silberauto, kes sai suve algul Lancia esindusõiguse kolmes Balti riigis. Lisaks Jeep´le müüakse nüüd taas Chrysleri populaarseid mudeleid Grand Voyager ja 300C uue kaubamärgi alt Lancia Voyageri ja Lancia Thema´na.