Krupp on pälvinud tähelepanu mitmete tehingute juures justkui variisiku või tankistina, ent mees ise kinnitab, et asjad pole nii, nagu arvatakse, kirjutab Eesti Päevaleht.

Krupp on nördinud, et teda saadab juba 4-5 aastat Savisaare variisiku imago. “Kas juhatuse liige on variisik? Kas mina ei või osta endale aktsiaid ja kinnisvara? Kui mina olen ühe firma juhatuse liige, mis teeb Savisaarega tehingu, kas see teeb minust Savisaare variisiku?” küsis Krupp.

“Ma pole tänaseni isiklikult ega mõne oma juhitava äriühingu kaudu teinud ühtegi tehingut, kus tehingu teiseks pooleks on Edgar Savisaar. Seega ei saa ma täpselt aru, millised on need mitmed tehingud, milles ma osalenud olen. AS Domex Kinnisvara poolt Olevi 24 müügitehingu osapool oli Vilja Savisaar. OÜ Kelvingi Kinnisvara Büroo on omandanud osaluse OÜ-s Dalmonde, kus teiseks osanikuks on küll Fixor Holding OÜ,” ütles Krupp.

Krupiga on läbi aegade seotud olnud kokku 302 äriühingut. Tema sõnul on äriühingute juhatustes olemine tema töö spetsiifika, sest igapäevaselt tegeleb ta likvideerimiste või pankrottidega.

“Kui ma oma ausaid sissetulekuid investeerin, siis ei pea ma seda tegema Savisaare egiidi all. Mul on Tallinna Vee ja Merko aktsiaid, otsige sealt ka Savisaarega seoseid,” ütles ta.

Krupp ütles, et kui ta on mõne äriühingu juhatuses ning ei soovi avalikustada selle aktsionäre, siis see ei tee temast automaatselt tankisti. Olen kohtunud Savisaarega (Edgar Savisaarega — toim), ent põhiliselt suhtlen tema pojaga (Erki Savisaarega — toim),” ütles Krupp. “Kui ma oleks teinud ühisfirma Mart Meriga, siis keegi poleks mind süüdistanud, et ma olen Lennart Meri tankist,” lisas ta.

Jaga
Kommentaarid