Kui 7.-13. detsembrini toimunud eelhääletusel said lugejaid valida üheksa kandidaadi vahel, siis eelmisel nädalal toimunud lõpphääletusel toimus lõppfinaal Bermani ja Ligi vahel. Berman kogus enam kui 2000 vastanud inimese hulgas 61 ja Ligi 39 protsenti häältest.

Masumurdja nominendid olid lisaks kahele eelnevale ka Krimelte juht Jaan Puusaag, OG Elektra omanik Oleg Gross, LHV Panga rajaja Rain Lõhmus, tekstiilitööstur ja Wendre omanik Peter Hunt, suurärimees Urmas Sõõrumaa, Eesti Telekomi juhatuse esimees Valdo Kalm ja Ericssoni Eesti juht Veiko Sepp.

Kümnenda kandidaadi võisid välja käia lugejad, aga kuna rahva hulgast kedagi väga säravalt esile ei kerkinud, toimus hääletus eelnevalt nimetatud inimeste vahel.

Masumurdja leidmiseks olid kriteeriumid lihtsad - kes aitab Eesti taas haljale oksale, Euroopa eduetaloniks ja Läänemere maksuparadiisiks? Selleks pole pelgalt IMF või euro. Masust saame üle vaid lootes Eesti ettevõtja nupukusele, aktiivsusele ja sitkusele. Nemad annavad tööd ja leiba, nemad teavad, kui raske on teenida üht krooni, rääkimata miljonist. Nemad on meie majanduse sool, pipar ja suhkur.