Lincona ärihoonena tuntud kompleksis on kokku rohkem kui 11 000 ruutmeetrit väljarenditavat pinda ning eraldiseisev parkimishoone ligikaudu 400 parkimiskohaga, teatas fond. Lisaks büroopinnale asuvad hoonetes ka sisekujundustooteid ja beebikaupu pakkuvad kaubanduspinnad ning kohvik Pärnu, teatas BNS.

Krediidiinfo andmetel kuulus Pärnu maantee 139a kinnistu seni Krono Holding OÜ-le, mille juhatuse liikmed on Indrek Prants, Sven Mansberg, Armin Kõomägi ja Mati Tusov.

Krono Holdingu omanikud on võrdsetes osades Mati Tusov ning OÜ Maren Kinnisvara. Maren Kinnisvara omakorda kuulub võrdsetes osades Armin Kõomägi ettevõttele OÜ Trebicom, Sven Mansbergi ettevõttele OÜ Relaxor ja Indrek Prantsi ettevõttele OÜ Entacom.

Tehingu müüjapoolne nõustaja oli OÜ Catella Corporate Finance. Kompleks on esimene kinnisvaraobjekt, mille Baltic Opportunity Fund omandas.

BPT grupi arahaldusjuht Indrek Hääl ütles fondi pressiteates, et ettevõttel on kavas järgmise kahe ja poole aasta jooksul investeerida Baltimaade kinnisvarasse 200 miljonit eurot. Hääle sõnul tegeleb varahaldaja uute investorite leidmisega ning kavatseb lähiajal veel mitmeid tehinguid teha.

BPT Baltic Opportunity Fund on lepinguline kinnisvarafond, mille investorid on peamiselt institutsionaalsed. Fondi suurus on 200 miljonit eurot ning oma- ja laenukapitali suhe on 50/50.

2001. aastal asutatud varahaldaja BPT peakontor on Kopenhaagenis, ettevõtte juhitavale neljale kinnisvarafondile ning ärikinnisvara portfelli kuulub üle 500 000 ruutmeetri jagu kinnisvara.