Maailma kuulsaim surnuaed on tõenäoliselt USAs, Bronxis asuv Woodlawn Cemetery. Seal maksab kalleim matmispaik 1,5 miljonit dollarit, kuid sa võid oma naabriks saada Miles Davise, Babe Ruthi, Herman Melville, Celia Cruzi või mõne muu väga kuulsa inimese.

Los Angeleses asuv Westwood Village Memorial Park Cemetery on Hollywoodi olulisim surnuaed või õigemini mälestuspaik. Siin puhkavad Marilyn Monroe, Dean Martin, Burt Lancaster ja paljud teised. 2009. aastal osteti Monroe hauakambri peal asuv kambrike ära 4,6 miljoni dollariga. Seda müüdi eBays.

Marilyn Monroe hauakambri peal asus enne Richard Poncheri kambrike, kuid tema naine Elsie pani selle 2009. aastal müüki, et maksta kinni oma Beverley Hillsis asuva kodu laen. Alghind oli 500 000 dollarit.

Kuid maailma kalleim matmispaik asub hoopis väga kõrgel, kosmoses. Kui sul on pangaarvel palju raha ning pärijad ei ole seda kõike väärt, siis võid seda võimalust kasutada. Sa võid lasta oma tuha kosmosesse lennutada. Ühe grammi transport maksab seejuures 12 500 dollarit. Niisiis kui su tuhk kaalub 2 kuni 3 kilo, siis võid sa magama panna üle 30 miljoni dollari. Mõistlik või mitte - igaüks ise otsustab.