Medicoveri teatel jätkab ettevõte Eestis kompleksse tervishoiuteenuse pakkumist sama kaubamärgi all ning sama meeskonnaga. Omandivormist sõltumata jääb ettevõte Medicoveri rahvusvahelisse kontserni.

Tehingu maksumus on poolte kokkuleppel konfidentsiaalne.

Medicover Eesti juhatuse esimees ja enamusaktsionär Tõnu Velt ütles ostu kommenteerides, et osaluse omandamine oli asjade loogiline ja loomulik jätk.

"Medicover Eesti peamine tegevusvaldkond on erinevalt teistest Medicoveri Gruppi kuuluvatest ettevõtetest töötervishoid. See on valdkond, mis eeldab veel suuremat panustamist ja tähelepanu kui seni ning meil on oluliselt lihtsam seda teha, olles majandusotsustes sõltumatud," sõnas Velt.

Ta lisas, et Medicoveri kontserni kuuludes, kuid ise seda äri kontrollides on lihtsam ettevõtet ja tegevusala arendada ning püstitatud eesmärke ellu viia.

"Meie klientidel säilib võimalus kasutada teenust ka edaspidi kõikides Medicoveri kontserni kuuluvates ettevõtetes nii Eestis, Poolas, Ungaris, Rumeenias, Tšehhis kui ka Slovakkias. Kokku rohkem kui 70 keskuses," rääkis Velt.

Medicover opereerib Eestis kuue tervisekeskuse ning kolme tervisebussiga. Medicover Eesti 2006. aasta käive oli 33 ja kasum 0,8 miljonit krooni. Ettevõttes töötab 105 inimest, nende hulgas 45 eriarsti, kellest 17 on töötervishoiuarstid, 15 õde, 6 töökeskkonnainseneri.

2007. aastal teostas Medicover Eesti 48 000 arstivisiiti, millest 33 000 moodustasid töötervishoiuarsti visiidid.

Kompleksne tervishoiuteenus tähendab, et lisaks oma asutustele teeb Medicover koostööd erinevatele meditsiinivaldkondadele spetsialiseerunud asutustega.

Medicover Eesti äri endine kõigi aktsiate omanik ABC Medicover Holding S.A. on peamiselt Kesk- ja Ida-Euroopas tegutsev rahvusvaheline tervishoiufirma.