“Hindan Tõnis Alliku teadmisi ja kogemusi väga kõrgelt ning mul on kindel tunne usaldada juhiohjad just tema kätesse,” rõhutas Medicumi üks asutajaid ja senine juhatuse esimees Jaanus Vool. Ta kinnitas ühtlasi, et asub detsembrist ettevõtte nõukogu liikmeks ning jätkab seal oma igapäevast tööd arendusprojektide juhtimisel. “Tõnis Allik on meie meeskonnale väga tugev täiendus, kellelt ootame uut arengutõuget nii organisatsiooni juhtimises kui koostöös haigekassa, ministeeriumi ja tervishoiu partneritega,” lisas Vool.

“Medicum on väga huvitav väljakutse, kuna tegemist on kõige ehedama näitega sellest, et esmatasandi ja eriarstiabi koostöö nö ühe katuse all on hästi toimiv ja tagab patsiendile parima ravitulemuse,” selgitas juhatuse esimehe kohale asuv Tõnis Allik ning lisas, et Medicum saab areneva tervisekeskusena olla veelgi enam Lasnamäe ja Kesklinna linnaosa elanike teenistuses ning jagada oma kogemusi esmatasandi ja eriarstiabi koostöö organiseerimisel.

48-aastane Tõnis Allik töötas viimased 13 aastat SA Põhja-Eesti Regionaalhaigla juhatuse esimehena, varasemalt on olnud ta ametis rahvusvahelises konsultatsioonifirmas Deloitte & Touche, Eesti Energias ja kommivabrikus Kalev. Allik on lõpetanud 1992. aastal Tartu Ülikooli majandusteaduskonna.