Krimmi arengu juhtimiseks luuakse lähiajal ka riiklik komisjon. Medvedev rõhutas, et kõik ministeeriumid ja asutused peavad tegema tihedat koostööd.

Medvedev andis nõupidamisel välja veel 11 käsku:

1. Registreerida ümber kinnisvara Krimmis, kuid teha seda delikaatselt, „et mitte kahjustada ärikliimat ja investeeringute atraktiivsust regioonis“.

2. Krimmi naftatootmine suureneb lähiaastatel 1,5 – 2 korda.

3. Võtta plaani Krimmi kuulutamine majandusliku eristaatusega tsooniks.

4. Krimmi elanikele tuleb Venemaa passid anda hiljemalt 2014. aasta suveks.

5. Asjaomastel asutustel ja Aeroflotil tuleb venemaalastele tagada piisav lennureiside kättesaadavus suviseks puhkuseperioodiks.

6. Võimalikult kiiresti tuleb kindlustada Rostelekomi minek Krimmi turule, et kindlustada seal riikliku informatsiooni kättesaadavus.

7. Valitsusel tuleb välja töötada maksusoodustused Krimmi ettevõtete jaoks, mis lähevad Venemaa jurisdiktsiooni alla.

8. Töötada välja konkreetsed ettepanekud Krimmi elanike finantsvarade ohutuse tagamiseks.

9. Ministeeriumid peavad lähiajal ette valmistama konkreetse tegevusplaani Krimmi arendamiseks aastal 2014.

10. Käivitada pilootprojekt Krimmi uute loodavate kohalike omavalitsuste juhtimiseks.

11. Üleminekuperioodil (kuni 2014. aasta lõpuni - toim.) kehtivad Ukraina seadusandluses sätestatud sotsiaalmaksed, eelarvelised maksed riigiasutustele ja pensionid makstakse välja rublades vastavalt selleks kehtestatud kursile (1 grivna=3,8 rubla), mis kinnitati 18. märtsil.

Pensionid hakkavad graafiku alusel tõusma järgmise aasta alguses. Medvedev rõhutas, et seda tuleb teha tempos, mis ei kiirendaks inflatsiooni.

Venemaa president Vladimir Putin andis 19. märtsil töö- ja sotsiaalministrile Maksim Topilinile käsu kiiremas korras tõsta Krimmi elanike pensioni samale tasemele Venemaa pensionidega.
"Mõelge Riigiduuma saadikutega asi läbi ja tehke ära. Ja ärge venitage sellega, tehke nii kiiresti kui võimalik,“ ütles Putin Topilinile.

Sama pensionitase Venemaaga tähendab, et Krimmis suureneks pension kaks korda. Venemaa peab seega igal aastal eraldama 36 miljardit rubla Krimmi ja Sevastopoli elanike pensionideks, ütles Vene asepeaminister Olga Golodets.