Vainola asus Lao asemel ka osaühingu juhatajaks.

2008. aasta aruande põhjal otsustades on tegu äärmiselt varaka firmaga: varade maht ulatus üle 374,57 miljoni krooni, millest suurem osa koosnes küll nõuetest ostjate vastu, mis küündisid 370 miljoni kroonini. Ettevõtte omakapital oli 225,77 miljonit krooni.

2008. aasta müügitulu oli tagasihoidlik 4,46 miljonit krooni, mis Lao enda kinnituse järgi teeniti peamiselt ühe Küprose firma nõustamise eest seoses Venemaa naftaprojektidega.

Uue nime all tegevust jätkava osaühingu uus ainuomanik Oliver Vainola on tuntud eeskätt osaühingu Rewilo kaudu. Raamatupidamis- ja audiitorteenuseid, finantsjuhtimist, maksu- ja saneerimisnõustamist pakkuv Rewilo tutvustab end kui "raudne partner koostöös teiega".

2009. aasta veebruaris lahkus aga Oliver koos venna Silver Vainolaga ettevõtte juhatusest ja sealt alates on Rewilo ainus juhatuse liige Oliveri ema Krista Vainola. Ümberkorralduste üksikasjad ei ole kahjuks teada.

Oliver Vainola asutas samas uue osaühingu, mis sai igati ajaga kaasaskäiva nime MASU Holding. Maksunõustajana tuntud Vainolale kuuluv Inimõiguste Kaitse Büroo vajab nüüd aga hädasti oma uue omaniku teadmisi, sest ettevõtte maksuvõlad ulatuvad juba üle 11,5 miljoni krooni, millele lisandub 7,7 miljoni krooni suurune intressivõlg. Suurima osa võlast moodustab käbemaksuvõlg 11,33 miljonit krooni, millest 11,27 miljonit krooni on ettevõtte poolt vaidlustatud.