„Polnud tavapäratu, et börsil noteeritud ettevõtted ei andnud informatsiooni läbi börsi, vaid mina börsi juhina lugesin hommikul lehtedest, mida see või too ettevõte rääkinud oli. Alguses väga ei taibatud, mida tähendas börsil olemine," rääkis Meigas.

"Mulle on meelde jäänud see üheksa kuu pikkune börsi tegemine, enne avamist. Mäletan kuidas Inglismaalt palgatud nõunikud tulid kuu enne Tallinna börsi avamist pika kirjaga, kus olid kirjas kõik põhjused, miks börsi ei saa avada. Läksin selle peale oma kabinetti, neelasin alla kõik pisarad ning tagasi Inglie härrade juurde tulles teatasin neile, et avame ikka,“ rääkis Meigar Tallinna börsi tegemisest 90ndate keskel.

„Lubasime ka, et börsi hinnad on kohe esimest päevast internetis nähtavad. Saime palju krediiti kindlasti sellega, et tegime ise börsi. Ei võtnud Pariisi börsilt abi vastu, olgugi, et nad väga tugevalt seda abi pakkusid,“ sõnas Meigas.

„Meil on aga tänu sellele oma riilik väärtpaberiturg,“ sõnas Meigas.

Tallinna börsile loodab Meigas viie aasta perspektiivis seda, et avalikuks tuleks mõni suur infrastruktuuri ettevõtte.

„Loodan, et riik mõne suure infrastruktuuri ettevõtte avalikuks toob. Meie pisikeses riigis on vaja börsile mingit suurt lipulaeva. Meie majandusedu alus on olnud julgus erastada,“ sõnas Meigas.