Kuue maapealse korruse ning kahe maa-aluse parkimiskorrusega hoone kerkib Admiraliteedi kvartalisse. Energiaefektiivse hoone esimesele kahele korrusele tulevad äripinnad, kolmandale kuni kuuendale korrusele 29 korterit. Hoone arhitekt on Arhitektuuribüroo Pluss.

Leping hõlmab hoone ehitustöid koos infrastruktuuri rajatistega. Lepingu maksumus on umbes 5 miljonit eurot, millele lisandub käibemaks. Hoone valmimine on planeeritud 2016. aasta lõppu.

„Meil on hea meel sõlmitud koostöölepingu üle Merko Ehitusega, kelle elamuarendused Tallinnas on tuntud väga kõrge ehituskvaliteedi poolest. Usun, et meie meeskondade koostöös suudame sellele unikaalsele krundile ehitada Tallinna vanalinna väärilise hoone, mis vastab kõrgeimatele tänapäeva standarditele ning kus ühilduvad luksusliku uusehitise mugavused ning Tallinna vanalinna elukeskkond,“ kommenteeris Trigon Capitali omanik Joakim Helenius.

„Merkol on aastakümnete pikkune hoonete ja kodude ehitamise kogemus ning meie meeskond annab endast parima ka selle väärika elu- ja ärihoone tähtaegseks ja kvaliteetseks valmimiseks ning Tellija eesmärkide täielikuks realiseerumiseks,“ kommenteeris lepingu sõlmimist AS Merko Ehitus Eesti juhatuse liige Jaan Mäe.