Nüüdsest tegutseb tarkvararakenduste halduse valdkonnas meeskond, kelle hallata on hetkel X-Tee turvaserverid, Postipoisi, DocLogixi, avaliku teabe portaali, SAPi, Axapta, Livelinki ning Checkpointi erinevad installatsioonid. MicroLink Eesti on nende ja mitmete teiste tarkvarade juurde loonud ka vajaliku riistvaralahenduse.

Teenus on paindlik, võimaldades kliendil servereid, operatsiooni- ja/või andmebaasisüsteemi ning äritarkvara litsentse rentida, osta või kasutada juba olemasolevaid või mujalt hangitavaid. Samuti võib serverid paigutada nii MicroLinki serveriruumi kui kliendi enda juurde. Vastavalt kliendi valikutele kujuneb ka teenuse lõpphind.

Serveri riistvaraplatvormid, mida antud teenuse juures saab kasutada, baseeruvad Sun Microsystemsi, HP, Delli, ML Arvutite või Inteli arhitektuuriga serveritel. Andmebaasideks, mida rakendused kasutavad, võivad olla Oracle, Microsoft SQL, Progress, MySQL või Postgres. Pakutavad operatsioonisüsteemid tarkvararakenduste majutusel on Sun Solaris, Microsoft Windows, Linux RedHat.