Koostöö eesmärk on võimaldada Webmedial keskenduda valdkonnaspetsiifiliste kliendihalduslahenduste arendamisele ning juurutamisele. Klientidele tarkvara majutuse ning ülalhoiu tagab MicroLink, teatasid ettevõtted.

"Oleme keskendunud oma põhitegevusele – ärispetsiifilise tarkvara arendusele ning juurutamisele," ütles AS Webmedia juhatuse esimees Taavi Kotka. "Meil on vaja kindlat ja tugevat koostööpartnerit ühes spetsiifilises valdkonnas ning usun, et see koostöö on nii meile kui ka meie klientidele parim variant. Webmedia  poolt ärilahendus ning MicroLinki poolt kogu lahenduse edaspidine ülalhoid," lisas Kotka.

Koostöö toimub peamiselt Microsoft CRM-i majutuse ning ülalhoiu alal. Lisaks litsentside ostmisele ja juurutamisele on töökindluse tagamiseks vaja süsteemid korralikult installeerida ja töös hoida. MicroLink pakub Webmedia klientidele vajalikku riistvara, baastarkvara, installatsiooni ning Microsoft CRM tarkvara majutust - kas oma kõrgelt turvatud serveriruumis või kliendi juures.

„See on hea näide koostööst, kus mõlemad ettevõtted keskenduvad valdkonnale, milles ollakse tugevaimad, et pakkuda ühiselt klientidele turu parimat teenust“, lisas Microlinki juhatuse esimees Enn Saar.

Webmedia on asutatud 2000. aastal ning tegu on ühe kõige kiiremini kasvava tarkvaraarendusettevõttega Baltikumis. Ettevõttes töötab üle 200 inimese.

MicroLink Eesti on äripartner, kes pakub kiireid ja lihtsaid IT lahendusi. Ettevõtte tegevusaladest on esindatud serverlahendused, arvutitöökohtade haldus, tarkvaraarendus, majandustarkvara, dokumendihaldus, IT-konsultatsioonid ja IT lahenduste haldus. MicroLink on AS-i Eesti Telekom tütarettevõte.