Esmaspäeval jõustus ka MicroLinki Läti ja Leedu tütarettevõtete võõrandamine Lattelekomile ja Lietuvos Telekomasele.

Seoses muudatustega MicroLinki omanikeringis toimusid muutused AS-i MicroLink nõukogus ja juhatuses ning AS-i MicroLink Eesti nõukogus. AS MicroLink aktsionäride üldkoosolek kutsus tagasi kõik senised nõukogu liikmed ning määras uuteks liikmeteks Valdur Laidi (esimees), Agur Jõgi, Irina Morozova, Jaak Jõgi, Margus Kurmi ja Rein Astriku, kes kõik on ka Elion Ettevõtted AS-i juhatuse liikmed. AS-i MicroLink juhatuse uues koosseisus on Valev Tõnisson (esimees), Arti Ots ja Peter Priisalm. Valev Tõnisson ja Arti Ots on samuti Elion Ettevõtted AS-i juhatuse liikmed.

Kõikide IT-teenuste pakkumisega kohalikele klientidele jääb jätkuvalt tegelema MicroLink Eesti. MicroLink Eesti nõukogu kõik senised liikmed kutsuti tagasi ning uued liikmed on Valdur Laid (esimees), Valev Tõnisson ja Arti Ots. Senise koosseisuga jätkab AS MicroLink Eesti juhatus, kuhu kuuluvad Peter Priisalm (esimees), Enn Saar, Taivo Tender ja Jüri Kaljundi.

MicroLink Latvia aktsiate ainuomanikuks on sellest nädalast Lattelekom ja MicroLink Lietuva aktsiate omanikuks Lietuvos Telekomas. Elion Ettevõtted AS-ile kuulub üle 96 protsendi AS-i MicroLink aktsiatest. AS-i MicroLink ainsaks tütarfirmaks on Eesti IT-operatsioonide eest vastutav MicroLink Eesti AS.