Tegu on Eesti ja Baltimaade ajaloos suurima finantstarkvara juurutusprojektiga ning ka suurima tarkvaraprojektiga MicroLinki ajaloos, teatas Microlink.

Leedu Raudtee kuulutas MicroLinki juhitud konsortsiumi riigihanke võitjaks 2003. aasta lõpus. Lisaks Microlinkile kuulub sellesse ka IBM Lietuva ja Leedu IT-firma Baltic Amadeus.

Maailma suuruselt kolmanda tarkvarafirma SAP AG poolt toodetav finantstarkvara mySAP.com on kasutusel paljudes Euroopa raudteefirmades nagu näiteks Saksa Deutsche Bahn, Inglise-Prantsuse EuroTunnel, Šveitsi ja Tšehhi raudteedel. MicroLink on lõpetamas SAP juurutust Läti Raudteel, kes kuulutas Microlinki vastava hanke võitjaks üle kahe aasta tagasi.

SAP tarkvara võimaldab reaalajas juhtida kõiki suurettevõtete majandusprotsesse raamatupidamisest planeerimise, laomajanduse, ressursijuhtimise ja ostu-müügini.

Juurutus Leedu Raudteel hakkab toimuma kahes etapis: kuni 2005. aasta maini kestab pilootprojekt mõnedes raudtee allüksustes ning 2006. aasta jaanuariks peab juurutus lõppema kogu ettevõttes.