“Kuna Oracle on enamlevinud äritarkvara platvorm Eestis, on MicroLink Süsteemide üheks prioriteediks pidevalt tõsta oma töötajate kvalifikatsiooni Oracle’i tehnoloogiate alal,” ütles MicroLink Süsteemide tarkvaraarenduse juht Oleg Švaikovski.

MicroLink Süsteemidel on hetkel kaks OCP staatusega süsteemiarendajat, kuid lähiajal omandab OCP staatuse veel 6 ettevõtte töötajat. Kokku on MicroLink Süsteemides üle kahekümne programmeerija, kes töötavad Oracle platvormil.

Viimase poole aasta jooksul on MicroLink Süsteemid teinud Oracle tehnoloogial põhinevaid tarkvaraarendusprojekte teiste hulgas EMT-le, Eesti Energiale, Eesti Väärtpaberite Keskdepositooriumile ning Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Ametile.

“On hea meel tõdeda, et ka Eestis on hakatud hindama ametlikku sertifitseerimist,” ütles Oracle’i müügijuht Eestis Margareta Telliskivi. “Kuna OCP staatus eeldab vastavust mitmele rangele nõudele, võivad kliendid kindlad olla, et sertifitseeritud partnerfirmal on Oracle’i lahendusi sügavuti tundvad spetsialistid olemas.”

Lisaks MicroLink Süsteemidele on Eestis OCP staatus ka Abobase Systemsil. OCP staatus on hetkel kõrgeim kvalifikatsioonitunnistus, mida Oracle on Eestis Oracle’i interneti-tehnoloogia baasil infosüsteemide arendamise teenuseid pakkuvatele firmadele välja andnud. Sellest järgmine tase on Oracle Certified Advantage Partner.

Oracle on maailma suurim äritarkvarafirma aastakäibega üle 11 miljardi USA dollari. Oracle’il on Baltimaades üle 40 partneri, kes samuti tegelevad Oracle tarkvara müügiga ning pakuvad koolitust ja tehnilist tuge.

MicroLink Süsteemid on Eesti juhtiv infosüsteemide arendaja ning kuulub IT-kontserni MicroLink Süsteemide divisjoni.