Kuni ettevõtte uue nime registreerimiseni äriregistris kannab ühinenud ettevõte nime MicroLink Süsteemid. Äriregistri vastav kanne peaks saama registreeritud lähipäevil.

Samalaadne ühinemine toimus Lätis, kus MicroLink Systems, Data ja ServIT ühinesid MicroLink Latvia’ks, mida juhib Janis Bergs.

“Ettevõtete ühendamise eesmärgiks on pakkuda ühest firmast IT täislahendusi,” ütles MicroLinki juhatuse esimees Allan Martinson. “1999.-2000. aastal toimunud kiire laienemise käigus asutas või ostis MicroLink ligi 35 erinevat ettevõtet. Nende arvu vähendamine, parem efektiivsus ja integratsioon on olnud MicroLinki viimaste aastate strateegia oluline osa.”

MicroLink Eesti juhatuse esimeheks nimetatud Peter Priisalm töötas corporate finance managerina ja seejärel finantsjuhina MicroLinkis 2000. aasta juunist. Enne MicroLinki töötas Priisalm investeerimispangas Suprema, Tallinna Sadamas ja BNS’is.

Peale Priisalmi kuuluvad MicroLink Eesti juhatusse müügi- ja arendusdirektor Karel Kannel, teenuste juht Mait Nilson ning finants- ja administratsioonijuht Jane Poll.

MicroLink Eestil on seitse osakonda: tarkvaraarendus, ärilahendused (finantstarkvara ja dokumendihaldus), infrastruktuurilahendused, andmeside, kesksüsteemide teenindus, PC teenindus ning monitooring ja klienditugi. Firmade ühendamise käigus sai Microlink Eesti ka ühise kliendihalduse, turunduse ja administratsiooni.

MicroLink Eestis töötab 175 inimest. Kolme ühinenud firma aastakäive oli juunis lõppenud majandusaastal umbes 200 miljonit krooni.

MicroLink Latvias töötab 250 inimest ja firma aastakäive on umbes 335 miljonit krooni.

MicroLink otsustab oma Leedu tütarfirmade ühendamise alanud majandusaasta jooksul.

MicroLinki grupil on kolm põhilist tegevusvaldkonda: IT-ärid on koondatud MicroLink Eestisse, MicroLink Latviasse ja Leedu tütarfirmadesse. Lätis asuv SAF Tehnika arendab ja toodab kõrgsageduslikke raadiolinke kogu maailma telekommunikatsioonioperaatoritele.

MicroLink müüs juunis oma ajalooliselt esimese tegevusvaldkonna — arvutitootmise.