Kalda vahetas sel ametikohal välja Erich Rannu (79), kes oli MicroLinki nõukogu esimees 1998. aasta suvest, kui firma ühines Astrodataga (nüüdse nimega Astro Holding).

Astro Holding on samuti üks MicroLinki suuraktsionäre ja Rannu selle tuumikaktsionär.

Teisipäeval kinnitasid MicroLinki aktsionärid ka Edvins Karnitise tagasiastumise nõukogu liikme kohalt. Läti majandusministri nõunik Karnitis esitas tagasiastumissoovi juba läinud aasta novembris, olles valitud nõukogusse augustis.

Pärast toimunud muutusi kuulub MicroLinki nõukokku viis liiget: Kristjan Kalda (BIF), James Syme (Baltic Republic Fund), Erich Rannu (Astro Holding) ja Hanno Haamer ning Rainer Nõlvak (MicroLinki asutajad ja eraettevõtjad).

Märtsis nimetas MicroLink ka oma juhatusse kaks uut liiget: Peter Priisalmi ja Aivar Paalbergi. Pärast muutusi kuuluvad juhatusse Allan Martinson (juhatuse esimees), Jaak Anton (suurklientide lahenduste divisjoni juht), Aivar Paalberg (ärimüügi divisjoni juht), Ville Jehe (Delfi portaali juht), Peter Priisalm (corporate finance manager), Janis Bergs (MicroLinki Läti tütarfirma Fortech juht) ja Normunds Bergs (tütarfirma SAF Tehnika juht).

MicroLink on Baltimaade suurim IT- ja internetiettevõte, mis tegeleb süsteemiintegratsiooni ja tarkvaraarendusega, IT teenuste ja müügiga, arvutitootmisega, telekommunikatsiooni- ja andmesidelahendustega ja uue meediaga.