Juunis toimus Araabia Ühendemiraatides eriline oksjon, kus müüdi auto numbrimärki „1". Suurima panuse tegi kohalik ärimees Arif Ahmad Al Zarouni. Ta ei soovinud osta ükskõik millist numbrimärki vaid nagu paljud autoomanikud soovis ta midagi väga erilist. Eriti soovis ta aga just seda ülinõutud numbrimärki „1".

„Ma osalesin oksjonil, et nr 1 võita. Minu ambitsioon on alati olla number üks," ütles mees hiljem. Temaga koos osales oksjonil veel 1340 registreeritud pakkujat.

Alghind oli 272 260 dollarit. Minutitega läks hind väga kõrgeks ja lõpuks tuli Al Zarounil välja käija 4,9 miljonit dollarit.

Samal õhtul müüdi maha ka „12", „777", „911" ja „99999" kandvad numbrimärgid.

Al Zarouni ei plaani oma numbrimärki niipea maha müüa, aga kui ta seda teeks, siis saaks ta kõva raha.

Numbrimärgioksjonid on Araabia-Ühendemiraatide ja teiste riikide eliidi seas väga populaarsed. Nad on nõus numbrimärgi eest rohkem maksma kui auto eest.

Araabia Ühendemiraatides on populaarsed just numbritega märgid, samas kui USAs on paljudel autode küljes nimega või mingi paljutähendusliku fraasiga numbrimärgid.

Al Zarouni on siiski poisike. Saeed Abdul Ghaffar Khouri maksis „1" eest 2008. aastal 14,5 miljonit dollarit. See oli siis Abu Dhabi nr 1 auto. Kouri ütles toona, et oleks olnud valmis maksma ka 30 miljonit dollarit.

Ja Aafrikas lapsed nälgivad...