Advokaadibüroode ühendus Cobalt ühendab Eestis, Lätis, Leedus ja Valgevenes enam kui 182 juristi ja advokaati. Cobalt advokaadibüroo Eestis sündis advokaadibüroode Lawin ja Borenius ühinemisel. Büroo tegevus hõlmab kõiki ettevõtlusega seotud õigusvaldkondi.

Cobalt advokaadibüroos Eestis töötab 58 advokaati ja juristi, kellest 13 on Cobalt advokaadibüroo partnerid. Ettevõtte käive oli 2015. aasta seisuga oli 7,3 miljonit eurot.

Aprillis pärjati Cobalt tunnustatud õigusväljaannete Chambers Europe ja International Financial Law Review poolt Baltikumi Aasta Advokaadibüroo tiitliga.

Cobalti juhiks Eestis on Jaanus Mody, kes on Eesti üks tunnustatumaid kohtuadvokaate ja omab aastakümnete pikkuseid kogemusi nii kohtuvaidlustes kui advokaadibüroo juhtimises.

Advokaadibüroo partnerid on Jaanus Mody, Sten Luiga, Martin Simovart, Liina Linsi, Marina Tolmatšova, Aivar Taro, Peeter Kutman, Kristel Raidla Talur, Egon Talur, Elo Tamm, Karina Paatsi, Pirkko-Liis Harkmaa ja Margus Mugu.

Muuhulgas tunnustati aastal 2015 vabariiklikul tunnustamisüritusel "Märka vabatahtlikke!" advokaadibürood Cobalt kui ettevõtet, kes soodustab oma töötajate vabatahtlikku tegevust. Samuti toetab büroo Ajujahi konkurssi ja on pannud alla oma õla nii eesti laste kui kultuuri toetuseks, toetades SOS Lasteküla, Kumu, Arvo Pärdi Keskust ja Linnateatrit.