Üks, 3. juunil tehtu, tuli Tallinna aadressilt Tornimäe 5. Teine on tehtud 2. juunil Tartu aadressile. Omniva UÜ-d soovib luua keegi, kes tegutseb aadressil Ülikooli 6a-610. Sellesse kohta on äriregistri andmetel registreeritud 103 ettevõtet.

Neist paljude registrikaardile on kantud isikutena ettevõtted nagu La Vita Lusso UÜ, Camino de Rosas OÜ ja Ulpianus OÜ. Kõigi nendega on seotud jurist Siim Kuusik advokaadibüroost Paragrahv. Viimane tegutseb samuti aadressil Ülikooli 6a.

Siim Kuusik ütles Ärilehele, et tema on tõepoolest kandeavaldusete taga - nii Tallinna kui Tartu puhul. Ta lisas, et tegeleb ettevõtete loomise ja müümisega ning palus küsimused saata e-mailile. Vastata lubas ta eilse tööpäeva lõpus. Siiani ei ole temalt vastuseid siiski tulnud. Peamine küsimus on, mida ta Omniva UÜ-ga peale soovib hakata?

Eesti Post võttis 2. juunist kasutusele uue rahvusvahelise nime Omniva, mis hakkab märgistama ettevõtte logistikalahendusi ja tegevust Balti koduturul. Eesti Posti kaubamärk jääb teenusekanali kaubamärgina tähistama postkontoreid ja kirjakandjaid ning ettevõtte juriidilist nime Eestis.