Bloombergile antud intervjuus ütles Jones, et ettevõtted hoiaksid väga palju raha kokku, kui töötajad ning juhid kirjutaksid tekste selgelt ja sisukalt. Selleks, et seda õppida on parim viis läbida ajaleheloo kirjutamise kursus.

„Sa õpid, kuidas kirjutada hierarhiliselt," ütles mees. Ta soovitab seda tegelikult kõigile oma töötajaile, et nende e-kirjad, raportid ja memod oleks paremad.

Jones rõhutas, et kindlasti ei tohiks segi ajada ajalehe ja ajakirja kirjutamismeetodeid. Ta ütles, et kui keegi saadab talle memo, mis on kirjutatud ajakirjale omases stiilis, siis rebib ta selle katki ja saadab inimese ajaleheloo kirjutamise kursustele. Jones peab silmas, et ajakirja kirjutatud artiklis on oluline osa jäetud tihti loo lõppu.

Jones on rikkuselt 108. ameeriklane ja maailma jõukuselt 345. inimene. Ta on oma rikkuse ise teeninud olles üks riigi edukamatest fondihalduritest. Ta usub, et kui inimene kirjutab teksti nagu ajakirjanik, siis saab temast parem probleemilahendaja. Selliselt kirjutades saad sa keerulisest probleemist kirjutada selgelt ja sisukalt. Aeg on raha, ütleb Jones, ning kiire jõudmine probleemi tuumani aitab lahendusi leida kiiremini. Ettevõtte juht säästab nii aega kui raha.

Mees lõi oma enda fondi Tudor Investment 1980. aastal ja see haldab 14 miljardi dollari eest vara. Ta on loonud ka Robin Hood Foundationi, mis on New Yorgis vaesusega võitlemiseks kokku ajanud üle miljardi dollari. Paul Tudor Jonesi vara väärtust hinnatakse 4,3 miljardile dollarile.