Küll aga pakkusid kinnisvaraga tegelejad välja paar uut piirkonda, mida võiks tulevikus perspektiivikana näha. Uus Maa juhatuse liige Elari Tamm ütles, et suured võimalused on veel Laagris, sest linnaosas on arendusteks ruumi ning ka sealne keskkond on rahulik ja roheline. „Koplist kujuneb ka kindlasti kunagi Kalamaja sarnaselt populaarne koht kus elada, aga seal on vaja veel palju tööd teha, et kasvõi Kopli kuvandit positiivsemaks muuta ja see vajab pikka raha," rääkis Tamm.

Compakt Kinnisvara müüb üle 2000 eurose ruutmeetrihinnaga kortereid ka Nõmmel, millest pooled on müüdud, järgmisel aastal kavandatakse ehitust Kristiinesse Tihase tänavale, mille kohta tunnevad juba praegu potentsiaalsed ostjad huvi. Kinnisvarabüroo juhatuse liikme Martin Lemberi sõnul valitsebki näiteks Nõmmel selge defitsiit kruntide osas ja see linnaosa on sisuliselt täis ehitatud. Sellepärast on uued elamispinnad seal väga oodatud. „Kristiinesse planeerime A energiaklassi maju, milles kõrgel kohal madalad kommunaalkulud ning kasutajamugavus. Sellist toodet täna soovitakse ning see toode maksab juba täna ca 2000€/m2. Mis teevad hinnad aasta pärast, seda ma ennustama ei hakka. Tean seda, et huvi meie Tihase tänava majade kohta on juba suur ning mõned eelkokkulepped oleme juba sõlminud," ütles Lember.

Aga mis jääb tulevikuks?

„Näen, et Peetri alevik on see piirkond, mis kindlasti kiirelt linnaosadele konkurentsi hakkab pakkuma ja oma hinnatasemelt lähema viie-kümne aasta jooksul Kristiine kandadele astub. Ta on südalinnale ikkagi niivõrd lähedal ja seal on viimaste aastatega meeletu areng juba toimunud," pakkus Lember ja lisas, et Compakt Kinnisvaral on seal juba praegu hulgaliselt arendusprojekte eramukruntidest korteriteni. "Valmiv Tartu maantee laiendus, kerkiv Selver, olemasolev Ülemiste City ning piirkonna uued koolid ja lasteaiad on need magnetid, mis seal elu väga kiirelt käima lükkavad."