“Oracle on enamlevinumaks tehnoloogiliseks platvormiks Eestis ning seetõttu oleme me viimastel aatatel oluliselt investeerinud meie meeskonna Oracle-lahenduste teadmistesse. Selle tulemusena oleme saanud kohalikus mastaabis ka üsna unikaalseid teadmisi, mille näiteks on Oracle Real Application Cluster kogemuse rakendamine meie lahendustes,” kommenteeris autasu vastu võtnud MicroLink Süsteemide tegevjuht Karel Kannel.

Oracle valis Eestis aasta parimaid partnereid esmakordselt, valiku peamisteks kriteeriumideks lisaks Oracle’i toodete läbimüügile olid näiteks partneri Oracle-alaste teadmiste arendamine, toodete tutvustamine ja ühise turundustegevuse läbiviimine.

Oracle on maailma suurim äritarkvarafirma aastakäibega üle 11 miljardi USA dollari. Oracle’il on Baltimaades üle 40 partneri, kes samuti tegelevad Oracle tarkvara müügiga ning pakuvad koolitust ja tehnilist tuge.

MicroLink Süsteemid on Eesti juhtiv infosüsteemide arendaja ning kuulub MicroLinki grupi süsteemide divisjoni, kuhu kuuluvad ka Läti Fortech ja Leedu MicroLink Netcoms.

Alates selle aasta algusest on MicroLink Süsteemid üks kahest Oracle partnerist Eestis, kes on saanud ka Oracle Certified Solution Partner’i (CSP) staatuse. CSP staatus on hetkel kõrgeim kvalifikatsioonitunnistus, mida Oracle on Eestis Oracle’i interneti-tehnoloogia baasil infosüsteemide arendamise teenuseid pakkuvatele firmadele välja andnud.