Eile Rootsis toimunud terrorirünnaku tõttu ei pea Telia ja Diili Rootsis viibivad kliendid muretsema oma lähedastega suhtlemisel mobiiliarvete pärast, kuna ettevõte otsustas tagasiulatuvalt teenuste eest raha mitte küsida, teatas täna Telia.

Ettevõtte juhtkonna otsusel on eile ja täna ehk 07.04-08.04 kõigil Telia ja Diili lepingulistel klientidel ning kõnekaartide kasutajatel Rootsist Eestisse tehtud kõned, saadetud sõnumid (SMS, MMS) ja kasutatud mobiilne andmeside tasuta. Samuti on tasuta klientide poolt Rootsis vastu võetavad kõned.

„Selle sammuga soovib Telia tulla vastu kõigile Rootsis viibivatele klientidele, et neil oleks võimalik oma pere ja lähedastega ühenduses,” tatas Telia pressiteates.

Traagilistest Stockholmi sündmustest ajendatuna katab Tele2 oma Rootsis viibivate lepingulistele klientidele vahemikus 7.04.-8.04.2017 sissetulevate ja väljuvate kõnede, SMS-ide saatmise ja mobiilse andmeside kulud, teatas eile Tele2.

„Selle sammuga soovib Tele2 abistada kõiki Rootsis viibivaid kliente, et neil oleks võimalik oma pere ja lähedastega ühenduses olla,” teatas ettevõte.