"Ma ei ole kohtumõistja, aga olen seisukohal, et kui kümme aastat tagasi kehtisid projektitaotluste esitamiseks kokkulepped, reeglid ja tänaseks päevaks on need muutunud, siis tõepoolest ma ei leia, et me tagasivaatavalt saaksime kas karistada või seina äärde panna neid, kes sel ajal on toetust saanud," vastas Arro "Ringvaate" küsimusele, kas tema hinnangul on Ärma talu toetuse protsess olnud õiglane.

"Mida ma võiks ise ettevõtja ja ka toetust saanuna soovida, on see, et kui ettevõtlusminister Liisa Oviir esitas n-ö auditi nõude, siis tegelikult pigem võiks seda võtta kui õppetundi ja selle asemel vaadata üle projektitaotluste esitamise kriteeriumid, kindlasti perioodi teavitamine ettevõtjatele ja miks ka mitte, viia kõik projektitaotlused ühtsele platvormile," lisas ta.

Arro ei arva, et president Toomas Hendrik Ilvest koheldakse Ärma talu otsuse tegemisel teistest paremini, vahendab ERRi uudisteportaal.

"Ma väidan, et ei kohelda. Vastupidi, tema poole on suunatud täna turmtuli. Teiselt poolt, ettevõttega alustamine on väga suur töö, mis nõuab teinekord väga suuri finantsinvesteeringuid ja kui meil on võimalus läbi selle ka turismiettevõtlust toetada, siis minu meelest on see väga tore. Aga kas tagantjärele peab selles osas kedagi nuhtlema, ma arvan, et see pole ettevõtluse eesmärk ja kindlasti ka mitte EAS-i tegutsemise mõte või eesmärk," rääkis Arro.

"Ma ütlen veel, et kui me tahame midagi muuta, siis võtame seda kui õppetundi," märkis ta.