Montonfashion.com sai auhinna Fashion ja Visual Appeal kategooriates.

Enam kui 2300 osavõtja hulgast autasustas W3 Awards väljapaistvaid veebilehti, veebiturundust ning veebireklaami, mis on loodud maailma parimate interaktiivsete agentuuride, disainerite ja loojate poolt.

W3 Awardsi konkursil hindavad töid Rahvusvaheline visuaalsete kunstide akadeemia liikmed, kes on oma ala tipud meedia, interaktiivse meedia, reklaami ja turunduse valdkonnas.

"Me oleme Montoni veebiga rahul, kuid arendame seda jätkuvalt edasi," ütles Montoni brändijuht Kaie Kaas. "Näiteks sellel hooajal avasime Montoni pressiruumi ja veebipäeviku."

W3 on esimene suur veebikonkurss, kus saavad osaleda nii suured agentuurid kui ka väikesed firmad ning kõik vahepealsed. Võitjate väljaselgitamiseks hinnatakse osalejaid Rahvusvahelise visuaalsete kunstide akadeemia poolt ettenähtud kvaliteedinormide alusel vastavalt võistluskategooriale. Seetõttu võib juhtuda, et kategoorias on mitu võitjat, või võitja jääb hoopiski valimata.

Montonfashion.com on saanud mitmeid auhindu. 2003. aastal valiti see Cresta Awards finaali maailma 12 parima veebilehe hulka. 2003. aastal võitis veebileht Kuldmuna multimeedia kategoorias.

Monton on rahvusvaheline kiirmoebränd, millel on 41 poodi kuues riigis: Eestis, Lätis, Leedus, Poolas, Ukrainas ja Venemaal.