Firmex Investeeringud OÜ esindaja vandeadvokaat Toomas Vaheri sõnul on Moskva Panga nõuded seni ebaselged, kuna Moskva Pank ei ole teadaolevalt kohtule hagi esitanud, vaid üksnes hagi tagamise avalduse. "Aktsiate omandamine Firmex Investeeringud OÜ ja Genovia Invest OÜ poolt on senise info kohaselt toimunud seaduslikult ja kehtivate müügilepingute alusel. Vaidluse tõusetumine tundub pigem olevat seotud võimuvahetusega Moskva Panga tippjuhtkonnas, mitte niivõrd tehingute endiga. Hagi esitamise korral on Firmex Investeeringud OÜ valmis oma positsiooni loomulikult kaitsma."

Kõik osapooled on kinnitanud soovi lahendada arusaamatused läbirääkimiste teel ning koostöös otsitakse lahendsi kujunenud olukorrale. Omanikevaheline vaidlus ning nimetatud aktsiapaki arest ei mõjuta Krediidipanga igapäevast toimimist ega kliendisuhteid.

Eesti finantsteenuste turul alates 1992. aastast tegutsenud Krediidipank pakub pangateenuseid nii eraisikutele kui ka äriühingutele kokku 21 pangakontoris ja teeninduspunktis üle Eesti. Panga stabiilse tegevuse aluseks on konservatiivne juhtimisstiil ja kaalutletud riskide hindamine. Krediidipanga asutamisest alates on ettevõtte juhtkond ja võtmeisikud kuulunud ka panga omanikeringi. Seni peamiselt koduturule orienteeritud pank avas tänavu mais esimese filiaali Läti pealinnas Riias.