„Enne MTA-sse siirdumist töötas Martin kaheksa aastat PwC-s hinnatud maksunõustajana, oleme tema tagasipöördumise üle väga rõõmsad. Tänu Martini otsusele jätkata oma karjääri PwC-ga, saab meie tugev maksumeeskond kahtlemata hoogu juurde ning PwC juhtivpositsioon selles valdkonnas tugevneb veelgi," sõnas PwC Eesti maksuvaldkonna juht Hannes Lentsius.

Martin Lehtis on MTA-s töötanud alates 2016. aastast ning tegutsenud neist viimased ligi neli aastat ameti maksuauditi osakonna üksuse juhina. Ta on läbi aastate olnud aktiivne osapool seadusloomes ja rahvusvahelises infovahetuses, osalenud paljudes mastaapsetes maksuvaidlustes, ehitanud üles riskimudeleid ning arendanud edasi tulumaksu puudutavaid kontrollimehhanisme.

„Töö avaliku sektoris ning võimalus sellelt positsioonilt aktiivselt Eesti maksupraktika kujunemises kaasa rääkida on mu kogemustepagasisse kahtlemata mitmekülgsust lisanud. Püüan ka erasektoris töötades anda oma panuse selle heaks, et Eesti maksupraktika muutuks veelgi selgemaks, läbipaistvamaks ja ka ettevõtjasõbralikumaks," sõnas Lehtis.

Martin Lehtis on lõpetanud Tartu Ülikooli majandusteaduskonna.

PwC on maailma suurim ärikonsultatsiooniteenuseid pakkuv organisatsioon, mis on esindatud 157 riigis. PwC Eesti esinduses töötab üle 220 spetsialisti.