Varem kuulus maja kaasomandina erinevatele firmadele - AS Lynn Group, Osaühing Corigeer, OÜ BPT Baltic Fund.

Colonna Kinnisvara juhatuse liikme Marek Õunamäe sõnul on MuPo maja investorite jaoks põnev nii hoone rentniku kui ka strateegilise asukoha poolest.

“Colonna rentnike portfellis on varasemast mitmeid Tallinna linna, aga ka Eesti Vabariigi ameteid. Kvaliteetsed rentnikud on alati, aga eriti tänases majanduskeskkonnas, väärt vara, ” lisas Õunamägi.

Colonna plaanib lähitulevikus on oma tegevust oluliselt laiendada nii ärikinnisvara portfelli kasvatamise kui enda arendusprojektide teostamise läbi. Colonna Kinnisvara meeskond on Eesti kinnisvaraturul tegutsenud alates 1998. aastast.

Colonna Kinnisvara viimane suurem ostutehing oli kahe kinnistu ost Tallinna vanalinnas aadressidel Rataskaevu tn 2 ja Lai tn 6.

Colonna Kinnisvara vahendab peamiselt professionaalsete investorite kapitali paigutusi Eesti kinnisvaraprojektidesse. Colonna portfellis olevate objektide majandustegevuse korraldamine on usaldatud Colonna kogenud meeskonnale.

Firma porfellis on tänaseks enam kui kakskümmend erinevat kinnisvaraprojekti. Aktiivsem ostutehingute aeg on olnud alates 2010. aastast. Colonna põhitegevus hõlmab nii renditootlusega ärikinnisvara kui ka elamispindade arendusi.