Elu on niivõrd pea peale keeratud, et tavaelu rutiin tundub kui kättesaamatu unistus. Küll tahaks lõõgastuda ja puhata seal, kus oleks soe ja mõnus ning saaks ka tervist turgutada. Õnneks on selline koht olemas siinsamas Tallinnas. Koht, kus saab terveks päevaks kõik liigse unustada ning keskenduda iseendale ja oma perele. Mustamäe Elamus Spast leiab igaüks endale südamelähedase tegevuse. Aega on selleks piisavalt, sest meie sissepääsupiletid on ilma ajapiiranguta!

Spaa ise koosneb kolmest osast: suurest kuue rajaga ujulast, ruumikast Elamus Spa poolest ja ainult täiskasvanutele mõeldud Spa 21+ poolest. Kuna ujula avatakse kell 6 hommikul, on inimestel võimalus oma tiirud basseinis ära teha juba enne tööpäeva, mis garanteerib hea tuju ja uhkustunde enda üle kogu päevaks. Riietusruumis on leilisaun, mis teeb lihased pärast ujumist mõnusalt pehmeks ja aitab lõõgastuda.

Basseinis saab ka trenni teha, seal toimuvad vesiaeroobikatrennid väga erinevatele sihtrühmadele, on kergemad ja meeleolukad trennid eakatele, mõnusad trennid beebiootel emmedele, tõsist koormust pakkuvad trennid ning ujumisõpetus tillukestele ja suurematele lastele.

Esimene vesiaeroobikatund algab kell 7 hommikul ja viimane kell 19 õhtul, vesiaeroobikatrennid on kõikidele Elamus Spa külastajatele tasuta. Kõlab hästi, kas pole? Seoses valitseva olukorraga olime sunnitud trennides osalevate inimeste arvu kahandama, aga kui aegsasti trenniaeg broneerida, on siiski võimalik endale sobival ajal trenni pääseda.

Lai saunavalik

Elamuse poolelt leiab nii laia saunavaliku, et alguses on lausa raske valida. Aga lõõgastu, aega on! Siit leiab kuuma „Vihtleva mesimummu“ ja veel kuumema „Saunavana pühakoja“, leebe „Soolatempli“ ja õhulise „Udupilve“. „Müstilises jõesängis“ saab ürgsete viikingite laulu saatel nautida helirituaali, mis kannab su hinge mõneks minutiks võimsa valhalla väravate taha võitmatute sõdalaste jõudu ammutama, kinkides sulle fantastilise enesetunde ja energiat täis keha. Leilirituaal vabastab kogunenud halvast energiast ning pingetest, tehes ruumi headele mõtetele ja tugevale tervisele.

Saunade ja saunarituaalide valik on siin Eesti suurim. Rituaalid on kõikidele külastajatele tasuta. Tuleb vaid tulla ja avastada oma lemmik. Vastavalt kehtivale korrale palume inimestel hoida spaas ja saunades mõistlikku distantsi.

Elamusi igale maitsele

Elamuse poolel on suur laste mängu- ja lustimisala, mille juures on lustakas „Merevaate tuba“, kus saab maailma kõige lõbusamaid sünnipäevi pidada. Kohale saab kutsuda ka mõne toreda tegelase, kes pidustuse veel ägedamaks muudab. Tühja kõhu täidavad kokad, kes on armastusega loonud meelepärast nii suurtele kui ka väikestele. Saladuskatte all olgu öeldud, et hõrgud krevetisabad viivad dieedimõtted peast ka kõige kangematel kaalujälgijatel.

Spa 21+ täiskasvanute spaa

Kui plaanis on aga spaatada sõprade või kallimaga, siis pole paremat kohta kui Spa 21+. Oma imelise miljöö, romantilise interjööri ja parimate saunadega viib see lõõgastumislainele ka kõige skeptilisema külastaja. Siin lihtsalt on nii hea, unusta aeg ja naudi!

Ka täiskasvanute spaas on erinevad saunad ja saunarituaalid, näiteks „Mudakoda“, „Unistuste sild“, „Vihasaun“ ja „Armukoobas“, keha kütab kuumaks „Jaapani geiser“ ning jahutab külmaveebassein, mis asub terrassil. Samas on ka soe mullivann, kus istudes saad tähistaevast vaadata ja kõige salajasematest soovidest unistada.

Reedeti toimuvad rütmikad basseinipeod erinevate live-esinejate ja plaadikeerutajate saatel ning laupäevad on mõeldud romantilist lõõgastust hindavatele saunagurmaanidele, lahkuma ei pea teps mitte enne kella 12 öösel. Tõeline lõõgastus, sest saad oma lemmikjooki nautida basseinist välja tulemata, jutustada kuumal saunalaval sõpradele oma viimasest töövõidust või hoopis avaldada armastust kallimale maagilise Hamami-hoolitsuse ajal.

See on unistuste puhkus kodu lähedal, päev täis naudinguid, sporti, tervendavaid rituaale ja massaaže. Valik on sinu, meie garanteerime elamuse! Meie kinkekaardiga saate pakkuda veidigi puhkust ka oma perele, sõpradele ja töökaaslastele, sest parim kingitus on elamus!

Vastavalt kehtivale olukorrale ja nõuetele lubame vaid 50-protsendilist täituvust, palume klientidel desinfitseerida käsi, hoida spaas ja saunades mõistlikku distantsi ning olla vastutustundlik enda ja teiste tervise suhtes. Õnneks oleme Eesti suurimad ja meil on küllalt ruumi kõigile.

Külastajate tervist maksimaalselt silmas pidades desinfitseeritakse üldkasutatavaid pindu iga päev.

Jaga
Kommentaarid