Eesti-sisestel Tallinn- Tartu, Tallinn-Narva ja Tallinn-Pärnu liinidel kehtis BalticMilesi püsikliendiprogrammiga liitunutele novembrist 25-protsendiline hinnasoodustus.

Homsest liidetakse BalticMiles uue lojaalsusprogrammiga PINS ning soodustus hakkab sõltuma tehtud reiside arvust nii Eesti-sisestel kui rahvusvahelistel liinidel.

15-protsendilise soodustuse saamiseks peab inimene olema sooritanud eelneva aasta jooksul vähemalt 10 reisi. Kui reise on tehtud vähemalt 25, rakendub 30-protsendiline ning enam kui 40 reisi puhul aastas on soodustuse määraks 40 protsenti.

Lux Express kõikide seni programmiga liitunud klientide kontodele alustuseks kümme virtuaalset reisi. Virtuaalsed reisid liidetakse alates mullu 14. novembrist tehtud reiside arvule ning on seeläbi aluseks soodustuse määra arvutamisel.

“Muudatustega rakendub seega kõigile püsiklientidele automaatselt 15-protsendiline soodustus,” lausus Lux Express Grupi juhatuse esimees Hannes Saarpuu. Mullu novembrist kuni tänaseni vähemalt 15 reisi teinud inimestele on pilet 30 protsenti ja enam kui 30 korda reisinud inimestele 40 protsenti odavam.

Uutele PINS püsikliendiprogrammiga liitujatele hakkab 15-protsendiline hinnasoodustus kehtima kaardi aktiveerimise hetkel.

PINS lojaalsusprogrammiga ei muutu senised Lux Expressi Eesti-siseste liinide ealised soodustused. Erinevad soodustused ei ole omavahel kombineeritavad.

Reiside arvust sõltuvad ja samadel alustel põhinevad soodustused kehtivad ka kõigil Lux Expressi rahvusvahelistel liinidel.